Özür Grubu Atama Sonuçlarını Öğrenme?

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar, özür grubu atama sonuçları için okulumuza hangi öğretmen atanmış nasıl öğrenebiliriz?
Kontenjan mebden baktım ama görünmüyor hiçbir şey hemen yansır mı kontenjanmeb'e.. Fikriniz var mı :?:

bu acele hocam zaten pazartesi salı arayan birileri olur bunun dışında atama listesi yayınlanmazsa öğrenemezsiniz kontejan meb görünmez

Öğretmenlerin büyük baskısı var üzerimde herkes beni arıyor öğrenmek için bende baktım ama bulamadım
Acaba bilmediğim bir durum mu var diye merak ettim :)

Bilişmciler olarak hep bunları merak edelim! Sizin Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak çoğumuzun norm fazlası olduğumuzu ve bundan dolayı özür gurubunda illerin BT için yer açmadığından haberiniz var mı? 1 yaşında kızım var ve eşimle aramızda 900 km var. Puan yetersizliğinden değil norm saatlerimiz düzenlenmediği için kadro açılamadı ve biz eşimle ayrı kalacağız daha bu durumda birçok arkadaş var. Ama biz bilişmciler olarak hiçbir şey yapmayalım nokta ve .

fairy41' Alıntı:
Bilişmciler olarak hep bunları merak edelim! Sizin Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak çoğumuzun norm fazlası olduğumuzu ve bundan dolayı özür gurubunda illerin BT için yer açmadığından haberiniz var mı? 1 yaşında kızım var ve eşimle aramızda 900 km var. Puan yetersizliğinden değil norm saatlerimiz düzenlenmediği için kadro açılamadı ve biz eşimle ayrı kalacağız daha bu durumda birçok arkadaş var. Ama biz bilişmciler olarak hiçbir şey yapmayalım nokta ve .
Allah yardımcınız olsun hocam.

Amin. Allah'a inancım elhamdüllillah sonsuz... ama gereken yerlere dilekçe ile talep de bulunup ardından Allah'ıma tevekkül edeceğim.

realforever' Alıntı:
kontenjan mebte açıklanmış isimler hocam.okul şifresi sende ise ordan öğrenirsin
Teşekkürler hocam şimdi vermişler gördüm..
Atanamayan arkadaşlara Allah yardımcınız olsun..

BBNET
Geri