Peki sorun çıkmıyor mu? Burada bazı müdürlerin o yüzden uyarıldığını duydum. O yüzden çekiniyorlar kendi kurumlarına kayıt yaparken.Başka bir kurumdan kayıt yaptırabiliyorsunuz hocam, ben sürekli görev alıyorum. Benim kurumumda kayıtlı değil.
Peki sorun çıkmıyor mu? Burada bazı müdürlerin o yüzden uyarıldığını duydum. O yüzden çekiniyorlar kendi kurumlarına kayıt yaparken.
Hocam okul değil Halk Eğitim Merkezi. Zaten o yüzden Ösym temsilciliği kurumumuzu kayıt etmiyor. Dilekçe falan verdiler. Bir işe yaramadı. İlginiz için teşekkür ederim.Kendi kurumlarına kayıt yapmayacaklar hocam, sadece kendi şifrelerini kullanarak sizi sisteme kaydedecekler, kurum bilginiz olarak yine kendi okulunuz görünecek. Yoksa başka kurumda çalışıyormuş gibi kayıt yaptıramazsınız, yasal olmaz zaten. Eğer kurum listesinde okulunuzun adı yoksa ösym il temsilciliğine bir mail veya faks ile bildirdiğinizde okulunuzun adını sisteme ekliyorlar. Eğer kurum için şifre almak istiyorsanız, okulunuzdan yazılacak üst yazı ile müdürünüz il temsilciliğinden kurum şifresi de alabiliyor.
Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi özellikle istanbulda akademisyenlerden, müdür ve müdür yardımcılarından malesef öğretmenlere sıra pek gelmiyor, ancak üniversite giriş sınavında falan görev çıkıyor öğretmenlere![]()
ÖSYM sınav görevlisi yönetmeliğinde sınav görevlileri "eğitim öğretim hizmetleri" sınıfından görevlendirme yapılır diyor.Hocam hangi ildesiniz? Bu TYT sınavı zamanında memurları imamları psotacıları bile kaydettik. Demem odur ki olur neden olmasın başka kurum İl tutuyorsa bilgileri özelden atabilirsin hocam
Kurumunuz sistemde kayıtlı değilse İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üzerinden kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar aranızda Ösym sınavlarında görev alabilen var mı? Bizim kurum ösym de kayıtlı olmadığı için hiçbir sınavında görev alamıyoruz. Bir çözüm bulabilen oldu mu bu konu ile ilgili?
ÖSYM sınav görevlisi yönetmeliğinde sınav görevlileri "eğitim öğretim hizmetleri" sınıfından görevlendirme yapılır diyor.
Başka kurumdaki memur yada işçi oluyorsa herkes olur o zaman.
Emekli esnaf vs.
Ağacı kemiren kurdudur derler. ÖSYM yönetmeliğini yoksayıp böyle birşey yapamaz ve yapmaz da bence.
Öğretmen nasıl memur olarak atanabiliyor? Farklı bir bakanlığa mı geçti?okulumuzdaki görevlendirmeyle çalışan öğretmen memur olarak başka bir kuruma atandı. sistemde kayıtlı hala. görev isteyebilir mi arkadaşlar?
öğretmen olarak atanamayınca içişleri bakanlığına memur olarak atandı hocamÖğretmen nasıl memur olarak atanabiliyor? Farklı bir bakanlığa mı geçti?
Sınav görevlileri yönetmeliğine aykırı değilmi bu hocam?Öğretmenlere genelde büyük sınavlarda sıra geliyor. Şahsen tecrübe ettim. Sadece KPSS ve ÖSS/YKS sınavlarında görev çıkıyor. Öncelik üniversite personelinde.
ben varım hocamaranızda kadrosu halk eğitimde olup aöf sınavlarında görev alan var mı arkadaşlar?
ben varım hocam
sizi şikayet etmiş olabilirler herhangi bir sebepten ötürü, sistemde sakıncalı olarak işaretlenmişsinizdir muhtemelen.bu osym de son durum nedir arkadaşlar, enson 2015 de görev çıkmış ogünbugündür sınav istenmiyor, şimdi osym yi aradım telefona çıkanın bir bilgisi yok, bilgisi olan var mı
Hocam siz halkeğitimde mi görev yapıyorsunuz, bildiğim kadar 2016 yılında osym hem lerle anasınıflarına görev vermeme kararı vermişti, zadece ben değil kurumdan kimse isteyemiyor, kurumun osym yetkilisi yoksizi şikayet etmiş olabilirler herhangi bir sebepten ötürü, sistemde sakıncalı olarak işaretlenmişsinizdir muhtemelen.