Önemli Arkadaşlar

Kodla Büyü

turkuaz09

Aktif Üye
Bir ortaokul da BTR görevini sürdürmekteyim. görevim ders bitiş saat 15:20 de bitiyor. Yetiştirme ve Destekleme Kursu açabiliyormuyuz ? başvurdum ama elimde bir örnek olsun istiyorum

Okul ders saatleri dışında olduğu için sıkıntı yok hocam, başvuru varsa açarsın kursunu.

hocam meslek öğretmenleri için durum nedir? Meslek öğretmenlerinde sınır 44 saat olduğunu öğrendim idarecim tarafından. Doğruluğu nedir hocam. Ayrıca kültür öğretmenleri 30 saat fiili derse girdiğini düşündüğünde 10 saat daha girip 40 saat oluyor.
Meslek öğretmenlerinde nasıl oluyor bu durum? ben 23 saat derse giriyorum. 10 saat şeflik var , 12 saatte koordinatörlük var. bu durumda fiilen girdiğimiz dersemi bakılır. yoksa toplam görevleremi bakılır??
Bu konuda bilginiz varsa Aydınlatırsanız sevinirim.

SHİFT+DEL' Alıntı:
hocam meslek öğretmenleri için durum nedir? Meslek öğretmenlerinde sınır 44 saat olduğunu öğrendim idarecim tarafından. Doğruluğu nedir hocam. Ayrıca kültür öğretmenleri 30 saat fiili derse girdiğini düşündüğünde 10 saat daha girip 40 saat oluyor.
Meslek öğretmenlerinde nasıl oluyor bu durum? ben 23 saat derse giriyorum. 10 saat şeflik var , 12 saatte koordinatörlük var. bu durumda fiilen girdiğimiz dersemi bakılır. yoksa toplam görevleremi bakılır??
Bu konuda bilginiz varsa Aydınlatırsanız sevinirim.
Hocam,

Geçen dönem biraz araştırma yapmıştım ama şimdi emin olamadım. Yarın bir daha bakayım. Ona göre yazayım. Yanlış yönlendirme olmasın.

diyelimki okuldaki ders saatiniz 10 olsun. hafta içi saat kaçta açarsanız açın kurslar maaş karşılığına gidecektir. Ücret alamazsınız. :-1:

Not : Hafta sonu olsa alırsınız. :+1:

Destekleme ve Yetiştirme kurslarına ait takvim

Ekli dosyalar

• DYK Takvim.png
    DYK Takvim.png
    50.9 KB · Görüntüleme: 482
Kurs açmak hakkımız var da.Diğer derslerden sıra gelirse. Nitekim ders sınırlaması var. 5,6,7 en fazla 3 dersten açılabiliyor.

idare tüm derslere açıp bilişime açmak istemiyorsa ne yapabiliriz ?
ayrıca daha önce kurs açan arkadaşlar sadece lab olanlar mı açtı acaba

BBNET
Geri