Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer hasar sadece kaportada ise ve fiyat uygun ise neden olmasın hocam. Sonuçta Allah göstermesin sizde kaza yapabilir siniz. Önemli olan şasede kayma olmasın.
Hocam de ki aldın. Allah vermesin iki gün sonra soldan iki parçayı da sen sürttün diyelim... 5 parçası oynanmış (az ya da çok hiç fark etmez) arabayı sen nasıl elden çıkartacaksın?
Hocam kasko ve yetkili servis de yapıldıysa alınır. Güzel yapıyorlar hakkını vermek lazım. hava yastığı patlamadığı sürece (Patlarsa çelik direkler hasar görmüş demektir.) bir sıkınıtı olmaz.
Hocam de ki aldın. Allah vermesin iki gün sonra soldan iki parçayı da sen sürttün diyelim... 5 parçası oynanmış (az ya da çok hiç fark etmez) arabayı sen nasıl elden çıkartacaksın?
aynen katılıyorum araç 8-10 yaşında olur 2-3 el değiştirmiş olur 5 parça boya olur değeri 20-30000 TL olur da neyse ama daha 2 yaşında araç 5 parça boya oldu mu çok değer kaybeder modelli araba demek çok para bağlamak demek 5-6 parça boya vs olursa kimse çok para bağlamaz modelli ve 60000+ TL oldumu maks 1 parça boyalı bakın derim bende
Hocam ben dün 2013 fluence icon dizel+edc aldım. sadece sağ ön çamurluk boya var, haricinde hata yok. Senin söylediğin hatalar olsaydı emin ol yüzüne bakmadan giderdim. Şimdi piyasa maalesef böyle, 6-7 aydır detaylı şekilde araçları inceliyorum. 5 bin lira borç alıp aynı aracın hatasızını veya 1 parça boyalısını almak çok çok çok daha mantıklı.
yarin satacakmis gibi arac alanlar ya da 3 e alayim 5 e itelerim diye dusunenler piyasayi mahvediyor. Plastik aksamdaki ufak tefek seyleri kim neden umursar anlamam.
Ozellikle buyuk sehirlerde cizigi, surtmesi olmayan araba mi var sanki...