Ön sol rotilde boşluk var / Ağır kusurlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buyey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar teknik konulardan pek anlamam. dün muayenede ön sol rotilde boşluk var dediler ve 1 ay süre verdiler.
biraz nette araştırdım ve rotilin önemli bir parça olduğunu öğrendim. peki ne yapmam lazım?

bence bu muayene olayının ciddi bir şekilde yapılması çok güzel oldu.Eskiden hiç gitmeden bile arabalar yapılıyormuş.
Geçen ay bende gitmiştim a dan z ye herşeye bakıyorlar.Bendede servis freni ağır kusurlu demişlerdi. Gittim hemen değiştirdim.Şu an kafam rahat.

Hocam neticede senin güvenliğin hemen değiştir derim.

hayati bir parça değişmesi gerekir ,hatta diğerini,rot kollarını ve kol mafsallarını da kontrol edin

verdikleri 1 ay süre muayene ücretini tekrar yatırmamanız için, rotil 5 dk da götürebilir 1 sene de. Sizin yapacağınız sanayiye gidip bir tamirciye durumu anlatmak

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. ben arabayı alalı 2 seneye yaklaştı. servise sordum benden önceki sahibi periyodik bakımlar dışında pek birşey yapmamış. benim hangi parçalara baktırmam, değiştirmem gerekir acaba.

birde bu işten anlayan arkadaşlar bana anlıyacağım şekilde rotil, rot, aks, salıncak ve buna bağlı parçaların ne işe yaradığını kısaca anlatabilir mi?

BBNET
Geri