Önümüzdeki eğitim yılında planlar nasıl olacak?Ne anlatacaz?

Kodla Büyü

mukaya

Site Gezgini
Mesajlar
33
Evet arkadaşlar biraz erken ama malum 5 ve 6 larda dersler zorunlu oldu ve tüm sınıflarda ders saati haftada 2 saate yükseldi. Artık bizde bu derste sınav yapıp not verebileceğiz. Bütün bunlar güzel fakat bana göre bazı belirsizlikler var. Mesela 5.sınıflarda bu sene MEB Öğretmen kılavuz kitabı, öğrenci ders ve çalışma kitabı göndermedi ve herkes kendi kafasına göre bi plan yapıp yada internetten indirip bu plana göre ders işledi. Şimdi önümüzdeki seneye MEB kılavuz kitap göndermesse bu nasıl olacak? Yine herkes kendi kafasına göre mi ders işleyecek? Öğrenciye not verirken değerlendirme nasıl olacak? Çoktan seçmeli sınavmı, yazılı sınavmı yada uygulama sınavımı? bu konudaki görüş ve düşünceleriniz nelerdir?
 
Hocam kılavuz ve programın geleceğinden nasıl emin olabiliriz? Mutlaka gelir mi? Yoksa biz kendimize göre bir program yapsak mı diye düşünüyorum da ..
 
program güncellendi ama kitap bu sene yok program kararında kitap hazırlanmaması diye ibare var. bence herkes kafasına göre takılacak bu sene, seneye allah kerim. seneye akıbetimiz yine belli değil ya kitap hazırlarlar yada ders tekrar kalkar.
 
Geri
Üst