İlkokulda not var mı. Yarın ilk işim okuldaki öğretmenlere usulsüz iş yaptıklarını söylemek. Boşu boşuna not veriyorlar.....
http://www.memurlar.net/haber/233644/?csface=1
http://www.memurlar.net/haber/233644/?csface=1
dobra1979' Alıntı:ne olacak bizim halimiz :cry:
netame' Alıntı:dobra1979' Alıntı:ne olacak bizim halimiz :cry:![]()
s_kajmeran' Alıntı:Burada sıkıntılı bişey yok gibi? Ben mi yanlış anlıyorum... Küçük çocukların notla değerlendirilmesi gibi bişeye cevap veriyor ve doğru diyor... İlkokul 4'e kadar notla değerlendirmiyoruz, ben mii yanıldım... Bakanda onu belirtmiş, konuşmanın genelinden bunu anlıyorum ben...
Sevmem etmem ama bunun eleştirilecek, dalga geçilecek, bize garip gelen yönünü anlamadım :? Haklı olduğumuz yerde sesimiz çıkarsa yalancı çoban konumuna düşmeyiz :cry:
Madde 35 — (Değişik birinci fıkra: 24.12.2008/27090 RG) 1, 2 ve 3 üncü sınıflarda öğrencilerin gelişimi ile öğretmen rehberliğinde gerçekleştirilecek olan proje ve öğrenci performanslarını belirlemeye yönelik çalışmalar, öğretmen gözlemlerine dayalı olarak yapılır.
s_kajmeran' Alıntı:Madde 35 — (Değişik birinci fıkra: 24.12.2008/27090 RG) 1, 2 ve 3 üncü sınıflarda öğrencilerin gelişimi ile öğretmen rehberliğinde gerçekleştirilecek olan proje ve öğrenci performanslarını belirlemeye yönelik çalışmalar, öğretmen gözlemlerine dayalı olarak yapılır.
Sınavın falan olmamasını anlatıyor, abartılacak bir durum yok yani... Dediğim gibi sıkıntılı bir ifade değil bence, kırdığı o kadar pot varken daha dün eğitim fakültesi mezunlarına devletin kapısını kapatmışken bunlarla uğraşmak doğru gelmiyor bana...
s_kajmeran' Alıntı:Madde 35 — (Değişik birinci fıkra: 24.12.2008/27090 RG) 1, 2 ve 3 üncü sınıflarda öğrencilerin gelişimi ile öğretmen rehberliğinde gerçekleştirilecek olan proje ve öğrenci performanslarını belirlemeye yönelik çalışmalar, öğretmen gözlemlerine dayalı olarak yapılır.
Sınavın falan olmamasını anlatıyor, abartılacak bir durum yok yani... Dediğim gibi sıkıntılı bir ifade değil bence, kırdığı o kadar pot varken daha dün eğitim fakültesi mezunlarına devletin kapısını kapatmışken bunlarla uğraşmak doğru gelmiyor bana...
hocam nasıl olmasın çıkar söz sonusu olunca insan bir anda inandığı değer, kutsal, ahlak yasalarını unutuverir yada meşrulaştırmaya çalışır;arkadaşlarda öyle yapiyor galibaseasun' Alıntı:hala utanmadan destek olan bilişimcilerde var ya, bende onlara yuh diyorumuhaha:
Eleştirilecek noktalar bence şunlardır;s_kajmeran' Alıntı:Burada sıkıntılı bişey yok gibi? Ben mi yanlış anlıyorum... Küçük çocukların notla değerlendirilmesi gibi bişeye cevap veriyor ve doğru diyor... İlkokul 4'e kadar notla değerlendirmiyoruz, ben mii yanıldım... Bakanda onu belirtmiş, konuşmanın genelinden bunu anlıyorum ben...
Sevmem etmem ama bunun eleştirilecek, dalga geçilecek, bize garip gelen yönünü anlamadım :?
Okuma yazmayı askerde öğrenmiş dedemi meb in başına getirseler dinçer den daha iyi yönetir.
collision' Alıntı:hocam nasıl olmasın çıkar söz sonusu olunca insan bir anda inandığı değer, kutsal, ahlak yasalarını unutuverir yada meşrulaştırmaya çalışır;arkadaşlarda öyle yapiyor galibaseasun' Alıntı:hala utanmadan destek olan bilişimcilerde var ya, bende onlara yuh diyorumuhaha:
netame' Alıntı:dobra1979' Alıntı:ne olacak bizim halimiz :cry:![]()