Öfff pöfff afra tafraaa

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar akıllı tahtaların hemen hemen hepsine salak salak videolar yüklenmiş perşembe günü, idare parası neyse verelim virüs tarama alalım dedi lakin internet yok ki ne işe yarayacak, deep freeze aldırayım dedim e flashında getirir gene izletir yapacağını yapar adam, kilitler tırnak makası gibi törpü gibi şeylerle kolayca açılıyor adamda tenefüste açıp ne isterse yüklüyor Allahını seven bir yol göstersin ne edeceğik. Bu kilitlere ne çözüm bulabiliriz parası neyse veririz hiç sorun değil ama yeterki şunlar garanti kapsamından çıkmasınlar

Hocam onu da düşündüm ama flashını takar tenefüste o an izler ne izleyecekse o da çözüm değil

ben başkanları çağırdım fırçaladım, baya düzeldi ortalık. çünkü maalesef .... filmleri bile izleyen oluyormuş, hayvan herifler.

nöbetçi öğretmen teneffüste sınıfları gezmeli. Sizin yapabileceğiniz çok da birşey yok. Bence idareye de söyleyin.

benim gittiğim okulda anahtarlar sadece öğretmenlerde
Yoksa tenefüste öğrencinin kullanmasıyla o iş zor yürür

Bence de nöbetçi öğretmenlerin işi biraz daha artıyor. Sınıflara girip kontrol edecekler yapacak pek bişe yok şimdilik..

Hocam şu şifre olayı bize de mantıklı gelmeye başladı lakin şifreyi tahtada çocukların önünde girecek e çocuk ta ozaman görecek, anahtarlar sadece öğretmenlerde ama bunlar her kesici aletle açılabiliyor zaten:)

hocam çözüm basit: usb belleği şifre kartı olarak algılayan program var sitede de mevcut onu öğretmenlere dağıtacaksın. öğretmen usbyi takınca tahta otomatik açılacak. çıkarınca hoop logout

Enterprise' Alıntı:
Hocam şu şifre olayı bize de mantıklı gelmeye başladı lakin şifreyi tahtada çocukların önünde girecek e çocuk ta ozaman görecek, anahtarlar sadece öğretmenlerde ama bunlar her kesici aletle açılabiliyor zaten:)

hocam sizin mahalle anlaşılan sakat
şöyle birşey var bir bakın isterseniz
flash disk takınca hangi sürücü oluyorsa o sürücüye şifre konabilir.
şifreyi de sadece öğretmenler bilir.
ama olurmu denemek lazım.
takılan sürücüye şifre koyuyor yoksa pc deki sürücü yoluna bilmiyorum
http://www.cozumpark.com/blogs/windows_ ... eleme.aspx

xtasy' Alıntı:
hocam çözüm basit: usb belleği şifre kartı olarak algılayan program var sitede de mevcut onu öğretmenlere dağıtacaksın. öğretmen usbyi takınca tahta otomatik açılacak. çıkarınca hoop logout

bu güzel ve mantıklı bir sistemmiş :+1:

xtasy' Alıntı:
Nasil yani?

Programı buldum ve labdaki etkileşimli tahtaya kurdum.
1-Vestel kullanıcısına şifre verdim.
2-Programı kurun ve çalıştırın > setup usb key
3-Şifre oluşturma işleminde vestel kullanıcısını seçerek kullanıcı hesaplarından belirlemiş olduğunuz şifreyi giriyorsunuz.
4-Açılış ekranında flash diski takınca otomatik oturum açılıyor.Öğretmenin şifre girmesine gerek yok.

Program çalışıyor önemli olan tüm makinelerde geçerli olacak mı bu işlem tek flash diskle onu da yarın test edeceğim.

Programın linki
http://www.rohos.com/products/rohos-logon-free/

Ne yapiyor bu?
Mat ogretmenindeki A usb diskini otomatik taniyip o sirada bi ogrenciden odunc aldigi usb diski tanimiyor mu? Nedir anlamadim dogrusu

yukarıdaki işlemleri uyguladığınız flash diskle şifre girmeden oturum açabiliyorsunuz.

hocam biz öğretmen dersliği uygulamasına geçtik. Her öğretmenin bir dersliği var; teneffüslerde öğrenciler derslik değiştiriyor. Her tahta bir( veya birkaç) öğretmenin kontrolünde ayrıca öğrenciler sınıf değiştirdikleri için böyle şeylere pek vakit kalmıyor.

BBNET
Geri