Ödeme Takip Assistanı Uygulamam Yayında

Kodla Büyü

mkankan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Hem ios hem de android platformu için geliştirdiğim Mobil Uygulamam Ödeme Asistanım yayınlandı.

Uygulama şuan ücretsiz ve ek özellikler ekleniyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.odemeasistanim.odeme_asistanim

Ödemelerinizi planlayın, giderlerinizi takip edin ve bütçenizi kontrol altında tutun.

Faturalarınızı, aboneliklerinizi, kirayı, borçları veya kişisel harcamalarınızı tek bir yerden takip edin ve hiçbir ödemeyi kaçırmayın.

🔔 Akıllı Ödeme Hatırlatıcıları

📊 Kolay Gider Takibi

🗓 Ödeme Planlama

Yaklaşan ödemelerinizi planlayın ve son ödeme tarihlerine göre düzenleyin. Aylık bütçenizi daha verimli yönetin.

Ekli dosyalar

• banner.webp
    banner.webp
    111.3 KB · Görüntüleme: 133
  • tr5.webp
    tr5.webp
    154.6 KB · Görüntüleme: 132
Hocam eline sağlık tam detaylı bakmadım da (varsa da bilmeden yazıyorum) aile bireylerinin ortak giriş yapacağı bir sistem olsa eşler aynı ya da ortak hesapta ödemelerini toplasa, hatta kimin ne eklediği- harcadığı gözükse gibisinden detaylandırılsa güzel olur, şuan uygulamada yoksa belki eklersiniz diye paylaşmak istedim.

Hocam eline sağlık tam detaylı bakmadım da (varsa da bilmeden yazıyorum) aile bireylerinin ortak giriş yapacağı bir sistem olsa eşler aynı ya da ortak hesapta ödemelerini toplasa, hatta kimin ne eklediği- harcadığı gözükse gibisinden detaylandırılsa güzel olur, şuan uygulamada yoksa belki eklersiniz diye paylaşmak istedim.
Hocam uygulama ücretsiz ve veriler local de tutuluyor. ancak dediğiniz gibi ortak bir sistem yapabilirim. Yalnız bunun için verileri local yerine firebase veya supabase gibi bir sunucuda tutmak gerekiyor. haliyle maliyet olacak az da olsa. Küçük bir pro üyelik ücreti ile eklenip kullanılacak hale getirme planım vardı. Teşekkür ederim.

Hocam uygulama ücretsiz ve veriler local de tutuluyor. ancak dediğiniz gibi ortak bir sistem yapabilirim. Yalnız bunun için verileri local yerine firebase veya supabase gibi bir sunucuda tutmak gerekiyor. haliyle maliyet olacak az da olsa. Küçük bir pro üyelik ücreti ile eklenip kullanılacak hale getirme planım vardı. Teşekkür ederim.
Tamamdır hocam teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

Tamda ihtiyacım olan uygulama. yaş ilerleyince unutuyorum bazı ödemeleri teşekkürler. emeğinize sağlık.

ilksms
Geri