ÖBA Öğretmenlik uygulaması danışmanlığı eğitimi seminerinin alınması ile ilgili yazı geldi mi arkadaşlar sizlere de...
Son düzenleme:
Aynen hocam.Bu semineri alinca stajyer ogretmenlik için mi geliyorlar okula hocam. Ek ders vs yazılıyor denmişti.
Videoları izledim ancak sınavda 30. Sorudan sonra işaretleme(me) hatası oluştu. Cevapları işaretlesemde sisteme işlemedi. 20 küsür soru boş olduğu için 2 puanla sınav başarısız oldu maalesef. Tekrar sınav hakkı için ne yapmam gerekiyor?
İletişim kısmından yazdım?
Sizin söylediklerinizin tamamen aynısını ben de dün gece yaşadım. 30. sorudan sonra işaretleme yaptığım halde sistem kabul etmedi ve boş bırakmış sayıldım. Ben de yazdım ama bakalım sonuç ne olur. Çok önemli bir şey değil elbette ama sonuçta bir uğraş var ve yok yere boşa gidiyor.Videoları izledim ancak sınavda 30. Sorudan sonra işaretleme(me) hatası oluştu. Cevapları işaretlesemde sisteme işlemedi. 20 küsür soru boş olduğu için 2 puanla sınav başarısız oldu maalesef. Tekrar sınav hakkı için ne yapmam gerekiyor?
sorular nasildi hocamVideoları izledim ancak sınavda 30. Sorudan sonra işaretleme(me) hatası oluştu. Cevapları işaretlesemde sisteme işlemedi. 20 küsür soru boş olduğu için 2 puanla sınav başarısız oldu maalesef. Tekrar sınav hakkı için ne yapmam gerekiyor?
Gelişme olursa birbirimize bilgi verelim hocam...Sizin söylediklerinizin tamamen aynısını ben de dün gece yaşadım. 30. sorudan sonra işaretleme yaptığım halde sistem kabul etmedi ve boş bırakmış sayıldım. Ben de yazdım ama bakalım sonuç ne olur. Çok önemli bir şey değil elbette ama sonuçta bir uğraş var ve yok yere boşa gidiyor.
İyi olur tabii hocam. Bir de, sağ olsunGelişme olursa birbirimize bilgi verelim hocam...
Gelişme yok cevap gelmedi, pek ümidim de yok zaten. En azından bir denemiş olayım dedim. Eğer haber gelirse paylaşırım tabii ki.var mı hata ile ilgili bir gelişme
Arkadaşım çözmüş hata ile karşılaşmamış.var mı hata ile ilgili bir gelişme
tebrikler hocamBende çözdüm arkadaşlar 36 doğru 14 yanlış çıktı.
ilhan hocam özelden mesaj attım bakabilirmisinizBende çözdüm arkadaşlar 36 doğru 14 yanlış çıktı.
nasıldı sorular kolaymıydı acabaBende çözdüm arkadaşlar 36 doğru 14 yanlış çıktı.
hocam genel olarak sorular yapabilecek düzeyde bazı soruları yorumlayarak yapabilirsiniz.nasıldı sorular kolaymıydı acaba
İletişim merkezine yaptığım başvuru sonuçlandı. Sistemsel herhangi bir problem olmadığını, sorunun benden kaynaklı olduğunu belirttiler. Sadece benim başıma gelmiş olsa kabul ederim ama benim dışımda bu sorunu yaşayanlar var. Ayrıca videosunu da almıştım. Tekrar şikayet oluşturacağım.İyi olur tabii hocam. Bir de, sağ olsun
isikayhan ın verdiği linkteki numarayı aradım, 7/24 aranabiliyormuş. Yetkiliye durumu anlattım, kayıt oluşturduk. Size bilgi verilir' dedi(olumlu yada olumsuz)
Siz de bir arayın anlatın isterseniz.
Hocam, bana da olumsuz yanıt gelmişti ama geçen gün bir deneyeyim dedim ve dersleri tekrar dinlemeye gerek kalmadan sınava tekrar girebildim. Bu sefer bilgisayarı kullandım ve sorunsuz şekilde sınavı tamamladım (76 aldım). Siz de bir deneyin isterseniz, kolay gelsin.İletişim merkezine yaptığım başvuru sonuçlandı. Sistemsel herhangi bir problem olmadığını, sorunun benden kaynaklı olduğunu belirttiler. Sadece benim başıma gelmiş olsa kabul ederim ama benim dışımda bu sorunu yaşayanlar var. Ayrıca videosunu da almıştım. Tekrar şikayet oluşturacağım.