Öğretmenlik üzerine Başbakana tokat gibi cevap

Kodla Büyü
Maalesef ki eğitimden gerçekten anlayan insanlar muhalefet partilerindeler. :(
İktidar partisinde de kıyıdan köşeden eğitim işleri ile uğraşmış birileri var ama şu an susmaları menfaatlerine olduğu için sesleri çıkmıyor. :verymad:
 
:+1: :+1:

Ama olmaz yine de padişahım çok yşa diyor hala bizim okulda çoğu öğretmen... :verymad:
 
Ozcan hocam egitimcidir binlerce kitap okumustur evinin odasi tavana kadar kitaptir.bu adam mutlaka meb bakani olmali.ogretmenleri cok sever.
 
ben milli eğitimdeki bu yavaşlıktan sonra bu kadar hareketli bir bakanı kaldıramam:)

birde hazırlıksız öğretmen gibi kağıttan okumasaymış iyiymiş :? :?
 
helal olsun. gerçekten başbakan ve milli eğitim bakanı öğretmenlik konusunda çok az şey biliyor. Türkiye Cumhuriyet'inin onur ve şerefli öğretmenlerine nasıl hitap edeceklerini çok iyi bilmeleri gerekir. Yav hadi sizin bilginiz yok. danışmanlarınız ne halt eder.
 
Gööözümsünnnnnnnnn,daha ne diyim,ciğerini yiyim vekilim,yüreğime ciğerime su serptiniz sayın vekilimiz.
Bir anne bana çocuğuna 2 saat tahammül edemez biz öğretmenler yüzlerce çocuğa hem bakıcılık yapıyoruz hem öğretmeye çalışıyoruz bunu yaparken 40 kişiyede hesap veriyoruz her veli bir müfettiş,her idaredeci amirde veli sözcüsü.
Ah bir şansım olsa tek bir şansım olsa yada 15 yıl öncesine geri dönebilsem acaba tekrar öğretmen olurmuydum?Kaçımız olurdu?
 
şu mesaja yüzlerce cevap beklerdim ama maalesef sanırım durmak yok yola devamcılar çoğunlukta...Zaten bu zihniyetle daha çok yola devam ederiz.Hayırlı yolculuklar.
 
Geri
Üst