Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge müjdesi
Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Seçim Beyannamesi'nde 3600 ek gösterge müjdesini verdi. Erdoğan, "Polis, öğretmen, hemşire, din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkaracağız" dedi
Kaynak:Habertürk,Hürriyet
Mantıklı.)Harika. Hadi arkadaşlar anketleri az daha aşağı çekersek ekderse de iyileştirme alırız. Fırsat bu fırsat !!!![]()
Kullandığın dil dil durdugun yeri çok güzel temsil ediyor . Dolar 5 lira olmuş alım gücün yüzde 30 azalmış ama önemli değil ver mehteri... Hadi hazır elin değmisken fetocu de ilan et tam olsun.Özürlü müsün sen? Ne yapacağım seni ilgilendirmez. Kinini başka şeylere sakla. Öğretmenler için ek göstergenin verileceğinden bahsediyor. Ben siyaset yapmıyorum. Bizi ilgilendirdiği için yazdım Tüm eğitim sayfalarında geçiyor. Anladığım kadarıyla sen öğretmen değilsin. Ayrıca cumhurbaşkanımıza karşı bu kadar kinlenmekte sizin bir hastalığınız olmuş. Her yerde istediğinizi yapmak istiyorsunuz. Ayıp ya. Bu kinle kime doğruyu anlatacaksınız?
Seçimden önce butür hareketler kafamda soru işareti doğuruyor.
Sanırım durım ciddi.
25 Mayıs 2018 Cuma günü de yapılabilir bu vaat!
Kullandığın dil dil durdugun yeri çok güzel temsil ediyor . Dolar 5 lira olmuş alım gücün yüzde 30 azalmış ama önemli değil ver mehteri... Hadi hazır elin değmisken fetocu de ilan et tam olsun.
İşte uygun bir etiketi yapistirsin özürlü olmayan arkadaşlar. Biz özürlüyüz neticede. Ver mehteriiiHocam çeşitli alternatifler var. Akp ye karşı en ufak eleştiri de vatan haini, kripto FETÖ’cü, din düşmanı etiketlerinden birini yapıştırmada herhangi bir sıkıntı gormiyorlar. Ne de olsa din onlara ait hükmü onların egosu veriyor...
tam tersi muhalefetten 9 milletvekili mesela polisler için teklif etmiş ama niyeyse o zaman kabul etmemiş akp.Sanırsın ki akp 17 yıldır muhalefette de iktidar olursam bunu yaparım diyo. 3600 olsun dediler de chp-mhp-hdp red oyu mu verdi acaba. Kaçırmış olabilirim.