Genelde 10000 lik paketten alıyoruz hocam. 30 eylüle kadar tanışma kampanyası var, aldığınız kredinin yarısı kadar hediye veriyorlar. Ertan ya da Ersin beyi arayıp görüşebilirsiniz. Birebir görüşmedik telefonla görüştük ama samimi arkadaşlar, yardımcı olurlar.emines' Alıntı:aradaugrarim hocam peki siz hangi paketi kullanıyorsunuz ve ne kadar ücret ödediniz. tel no olarak müdürün telini mi kaydettiniz.
emines' Alıntı:Okul müdürümüz öğretmenlere ve gerekirse velilere toplu mesaj yollamak için bir program alalım dedi. okulunda kullanan varmı acaba yada tavsiyesi olan.
:+1: 10000sms e 150tl isteniyor. Bildiğim kadarıyla gsm operatörleri bunu beşte biri fiyata sağlıyor. Bence de böyle bir program işi görür.amisos55' Alıntı:okulda arkadaşım program yazdı,bluetoothla telefona bağlanıp onun üzerinden çekiyor mesajı.aylık 5000 sms alıyolar aveadan,sudan ucuza hallediyorlar işi.
aynen hocam ...halisserhat' Alıntı:Mesajım bulunsun : ))Sonra lazım olur sayfa : )
spiegel' Alıntı:Daha ekonomik teklifler var mi acaba? 5000 sms için 150 lira ödüyoruz
zulfikar1985' Alıntı:ttmesaj kullanıyoruz türk telekom hizmeti. Ödemeler telefon faturasında gösteriliyor... Dolayısıyla ayrı bir ödeme v.s. çıkarmanıza gerek kalmıyor. Direk okul telefon faturasını ödüyormuşsunuz gibi oluyor...
Hocam, inanın hiç bakmadım. Ben BT Rehber olarak sadece telefon listelerinin programa aktarım işini hallediyorum her yıl... Mesaj atma işi idarecilerin... Ödeme işide telefon faturasıyla memurun... Memur şu an izinde döner dönme sizin için sorarım inş. Ama şunu biliyorum; bizim idareciler, devamsızlık yapan öğrencilerin velilerine de mesaj atıyorlar her gün...uysal_rockci' Alıntı:zulfikar1985' Alıntı:ttmesaj kullanıyoruz türk telekom hizmeti. Ödemeler telefon faturasında gösteriliyor... Dolayısıyla ayrı bir ödeme v.s. çıkarmanıza gerek kalmıyor. Direk okul telefon faturasını ödüyormuşsunuz gibi oluyor...
örneğin ayda 500 sms gönderdik diyelim , tahminen kaça mal oluyor acaba.