Öğretmenlere bir maaş ikramiye meclis gündeminde...

Kodla Büyü
Bu hükümet kesin verir, ama verdiğini de almayı bilir :)

örnek: öğrenciden harçları kaldırdı, ardından gazı haziran ayında 1,95tlden alırken şuan 2,65tlye alıyoruzzzz

zıkılmadınızmı la aynı atraksiyonla eğleşmekten her sene :mrgreen:
ben bi çay koyim geliom :shock:

geçiniz. öğretmen oldum olalı duyarım bunu. boş laf. ama gerçekten verecek olsalar da istemem. verilmese daha iyi olur yani. çünkü, "öğretmen maaşı memura haksızlıktır", "öğretmenin evinin önüne okul mu yapacağız?" gibi beyanatlar veren şahsın, öğretmenlere ettiği bunca lafa ve hakarete rağmen, kameralar karşısında pişkin pişkin sırıtarak utanmadan böbürleneceği ve bununla kendi reklamını yapacağının hayali bile tiksinç gelirken, böyle bir ikramiyeden sonra, haksızlığa uğradığımız herhangi bir olayda(her gün yaşanıyor) "bir maaş da ikramiye verdik. daha ne istiyorsunuz?" diye terbiyesizce konuşmalarına hiç katlanamam. isteğe bağlı olsa acımdan ölsem almam o parayı ve "ben almak istemiyorum. öğretmeni aşağılayan herife verin ikramiyemi de, cep harçlığı yapsın" derim. öğretmenleri aşağıladığı beyanatlar verdiğinde de hiç üstüme alınmam. sanmayın ki verdikleri üç kuruşluk ikramiyenin bir kere lafını ederler sonra hepimiz rahatlarız. her fırsatta bunu dile getireceklerine, reklamını yapacaklarına ve vatandaşı kışkırtacaklarına eminim. üstelik, bu adamlar durduk yere iyilik yapmaz. mutlaka bir işler çeviriyorlar diye aklımdan geçmiyor da değil. neyse. zaten vereceklerini sanmıyorum ya, benimki de laf işte. sanki bu adamlar ikramiye verecek de. peh!

düzeltme: mesajı tekrar okurken "kibar feyzo" filmi geldi aklıma. zira malum şahıs, maho ağa gibi ".ötünüzdeki dona kadar ben veriyorum. vallaha sataram köyü" diyecek tıynette biri. bu yüzden kalsın abi. ben almayayım.

öğretmene 100tlyi çok görenler ikramiye verecekler haaaaaaaaaaaaaaaa :puhaha: :puhaha:

Hocam geçtim bir maaş ikramiyeyi... Verdiklerini de geri istiyorlar... Eşime doğum sonrası 1 yıl aylıksız izin aldık. Mal Müdürü bugün aradı, eşinizin izne ayrıldıktan sonraki yarım maaşı yatmamış, faiz işler, geri yatırın diyor. Ama suç bende. Alacaktım heyet raporunu... ne diye aylıksız izin alırsın... :)
Bari verseler de 1 maaş, yarısını geri yatırsam, alana kadar rahatlamaz bunlar...

Bi bitmedi bu iş... Her yıl aynı terane. Şu gün kaldırılsa da bizde rahatlasak onlarda...

O gün öğrencileriniz altın vermiyor mu sizlere yeter işte, ne parası daha...

Yemin ederim sıkıldım bu muhabbetten, bu muhabbeti görmekten...

s_kajmeran' Alıntı:
Bi bitmedi bu iş... Her yıl aynı terane. Şu gün kaldırılsa da bizde rahatlasak onlarda...

O gün öğrencileriniz altın vermiyor mu sizlere yeter işte, ne parası daha...

Yemin ederim sıkıldım bu muhabbetten, bu muhabbeti görmekten...
..

hatta dilekçe verilince geriye dönük kaç yıl çalışıldıysa o günlerinde ikramiyesi alınacakmış.mış.mışşş
bir varmış bir yok muş :D

alican44' Alıntı:
hatta dilekçe verilince geriye dönük kaç yıl çalışıldıysa o günlerinde ikramiyesi alınacakmış.mış.mışşş
bir varmış bir yok muş :D
Belki hatırlayanımız olur, bize sahip çıkarlar.Umut işte.

1 yıl öncenin haberi bu tarihe dikkat etmedin mi???

yoksa ortalığı karıştırmak için mi koydun tekrar..

tabbi hükümet yanlısı değilim.... asparagas haber bunlar booooş verin

Re: 1 Maaş İkramiye Geliyor..

biraz mantıklı düşünün.öğretmenin öğretmenden başka dostu yok.bizlerin milletvekili kadar itibarı yok.çocuk değiliz hiçbirimiz.kanmayın bu tür laflara.

BBNET
Geri