Öğretmenlere bir maaş ikramiye meclis gündeminde...

Kodla Büyü
Arkadaşlar son dakika; Öğretmenler Günü'nün ilk kutlanmaya başlandığı 1981 yılından itibaren başlayarak geriye dönük olarak bütün öğretmenlere ikramiye vereceklermiş... :P :lol:

................... ..... ...!!
...................... ......................... ..... ...... .........?
..........

. . . . . . .!

oh

2002 den beri öğretmenlere yapılan ortada iken böyle bir teklifin kabul edileceğine inanan öğretmen var mı ? merak ediyorum.
Klasik 24 Kasım palavraları ve kendisine küfür ettirip kulaklarını çınlattırmak isteyenlerin çıkardığı her sene çıkardığı asılsız haberler. :verymad:
Üstelik teklif muhalefet milletvekilinden gelmiş. Kabul edilmesi imkansız. Maliye bu yükün altından nasıl kalkar yunanistandan beter olurmuşuz.

Zaten öğretmenler gününden nefret edip bir an önce geçmesini istiyordum bu yıl da aynısı oldu. Şimdi bazı satılmış ve şeref yoksunları bunu ana haberlere, gazete manşetlerine taşıyıp milletin gözünün içine sokacak . Sokaktaki vatandaş da gerçek sanıp gene iyisiniz parayı götürdünüz gibi saçma sapan sözler sarfedecek. Öğretmenlere hiç bir şey verilmeyecek. :verymad:

Az önce bir bankadan mesaj geldi, öğretmenlere özel kredi kullanan ya da tranfer edene 250 TL bonus veriyorlarmış. :puhaha:

Teklif metninde, öncelikle Hükümet'e giydirmeseymiş iyiymiş. Baştan önyargılı olacaktır hükümet.

zaten olmaması daha hayırlı olsa verecekleri adam başı 50-60 lira bir haber yapılacak sanki 10 bin lira aldık :D

onların olsun, istemez. bizim paradan çok özlük haklarına ihtiyacımız var öncelikle...

mutluaya' Alıntı:
Öğretmenlere bir maaş ikramiye meclis gündemindeymiş dostlar. Bir milletvekili öğretmenlere öğretmenler gününde bir maaş ikramiye verilmesi le ilgili bir teklif sunmuş Sağolsun varolsun ama söz konusu öğretmne olunca vermezler ki. yine de bu ince girişimden dolayı tebrik etmek lazım.

http://www.memurlar.net/haber/308680/

1 aylık ücretimiz net 850 TL civarı gerisi hep ek ödeme.. sakın sanmayın 1800 tl alacağınızı..

Ya aslında bir de 24 kasım gibi ne bileyim 15 aralık milletvekilleri günü yapaıp kendilerine de bir(kaç) maaş ikramiye alsalar
onlara da yazık dimi

Arkadaşlar yazmışlar, alınacak bir maaş ikramiye 60 tl'dir. 1800 hayal etmeyin. ayrıca umutlanmayın. ayrıca bir maaş ikramiyeye seviniyorsanız diyecek bir şey yok. o kadar özlük haklarımız giderken sadece bu ikramiyeyle mutlu olan varsa selamlar...

ÖĞRETMENE İKRAMİYE HA NE DİYORSUNUZ !!!!
YUNANİSTAN MI OLALIM

ZAREN ÖĞRETMEN MAAŞI ÇOK HEM EKONOMİYİDE ZORLUYOR

OESD FALAN FİLANINDA ÜSTÜNDE MAAŞ ALIYORLAR YATIYORLAR BİRDE

seyma' Alıntı:
1800 lira gelse ne yalan söyleyim çok mutlu olurum ben :D bi de eşime gelir :P

bir maaş ikramiyeden kasıy OLSA BİLE !! bir aylık ücret değildir.
lütfen bir maaş ikramiye olacağı taktirde tarafınıza kaç para verileceğini araştırınız. bulduğunuz sonucu 1800 tl ile oranlayınız

şimdi (sonucu görünce) lütfen bilgisayarınıza vurmayınız. tarfiğe bu sinirle çıkmayınız :++: :++:

kily' Alıntı:
seyma' Alıntı:
1800 lira gelse ne yalan söyleyim çok mutlu olurum ben :D bi de eşime gelir :P

bir maaş ikramiyeden kasıy OLSA BİLE !! bir aylık ücret değildir.
lütfen bir maaş ikramiye olacağı taktirde tarafınıza kaç para verileceğini araştırınız. bulduğunuz sonucu 1800 tl ile oranlayınız

şimdi (sonucu görünce) lütfen bilgisayarınıza vurmayınız. tarfiğe bu sinirle çıkmayınız

alınacak olan 80 lidaymış ya da öyla bişey, ama ben hayal kurdum işte fazladan 3600 lira ne kadar güzel gelirdi, eşiminkini de alıp koşarak alış veriş yapmaya giderdim :P

iyi hocam fazla umut bağlamışsın ki sakin atlattın. bu konuda GEÇMİŞ yıllarda memurlar net forumunu görecektin. çıldıranlar bağrışanlar abooo

Sus payımı veriyorlarmış? Ben istemiyorum onlarda kalsın... Yapacaklarsa direk maaşta iyileştirmeye gitsinler... Yoksa gerisi onlarda kalsın inanın istemiyorum. İsteyenler varsa da sadece şaşırıyorum... Gerçi bir çok arkadaş yazmıştır şimdi her sene aynı terane diye onlarada canı gönülden katılıyor ve :alkis: :alkis: sunuyorum.

akrabalarım 30 sene bunu beklemişler yok yok.Ben 14 sene bunu bekledim yok yok.Kardeşim pazar günü sınava girdi pzt günü sınav sonucu açıklandı.Cuma günü sınav karşılığında maaşına 200tl zam yapılacak.Jet hızıyla.kendisi başka bir devlet memuru.
Ben de öğretmenim yeni derecem tam 2 ay gecikti alacağım 5 tl :puhaha:

ben bundan 7-8 sene önce atandığımdada bir emekli pazarcılık yapan öğretmenle ayak üstü konuşuyordum tamda bu sıralar o zamanda
gündemde bir maaş ikramiye safsataları vardı emekli hocamızın dediği laff şuu
ben 38 yıldır bu lafları duyuyordum emekli oldum bir lira ikramiye almadık vermediler dedi
bu saatten sonrada bankada hesabında görmesen böyle şeylere inanma dediydi.

BBNET
Geri