Öğretmenlere bir maaş ikramiye meclis gündeminde...

Kodla Büyü

mutluaya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğretmenlere bir maaş ikramiye meclis gündemindeymiş dostlar. Bir milletvekili öğretmenlere öğretmenler gününde bir maaş ikramiye verilmesi le ilgili bir teklif sunmuş Sağolsun varolsun ama söz konusu öğretmne olunca vermezler ki. yine de bu ince girişimden dolayı tebrik etmek lazım.

http://www.memurlar.net/haber/308680/

Merhaba Ahmet;
Bence bişey çıkmaz ondan her sene gündeme geliyor ama malesef geldiğiyle kalıyor.
Çok fazla umutlanmamak lazım derim ben kendi adıma...

Re: 1 Maaş İkramiye Geliyor..

hocam kusura bakmayın da hala böyle şeylere inanıyormusunuz?

Başbakanın öğretmen maaşına bakışını bilmek lazım önce "Bir öğretmenin en düşük olanı 1624 lira alıyor. Haftada 15 saat karşılığı alıyor. Peki, düz bir memur ne kadar çalışıyor? 40 saat. Bir de tatili var. Yılda iki ay. Düz memurun tatili 20 gün. haksızlık değil mi?"

MEB ömer dinçer "...Yaz aylarında öğretmenlerimiz üç ay boyunca tatil yapmayacaklar. Eğer saygınlık kazanacaksak, bunun da böyle olması gerektiğini onlar da kabullenmeliler."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18757390.asp

Ö.D "Öğretmenin maaşı artınca öğretmen mutlu olmayacak. Öğretmenin asıl sorunu sistem içerisinde itibar sorunudu"

bilgisayarcıyım' Alıntı:
Merhaba Ahmet;
Bence bişey çıkmaz ondan her sene gündeme geliyor ama malesef geldiğiyle kalıyor.
Çok fazla umutlanmamak lazım derim ben kendi adıma...
Kesinlikle umutlanmamak lazım, sonuna kadar katılıyorum..

Her sene aynı nakarat,bir de muhalefet milletvekili önermiş ki;akıbeti şudur;kabul edenler,etmeyenler,reddedilmiştir.

gene öğretmenler günü geldi bir parmak bal çalıyolar ağzımıza. gene oyları kaparlar öğretmenden sonrada öğretmeni yerden yere vururlar. öğretmene bişe vermezler. gökten para yağsa öğretmene anca mesleği itibarsızlaştırma düşer. biz para değil itibar ve toplumda gerektiği saygıyı görmek istiyoruz. öğretmenlik mesleğini yerden yere vurdular

Re: 1 Maaş İkramiye Geliyor..

her yıl 24 kasım da bu tarz haberler çıkar çok geçmeden UNUTULUR..yeni taze öğretmenler bi umut kanabilir ama gerçeği yok...İtibar etmeyin..

serdengecti' Alıntı:
Başbakanın öğretmen maaşına bakışını bilmek lazım önce "Bir öğretmenin en düşük olanı 1624 lira alıyor. Haftada 15 saat karşılığı alıyor. Peki, düz bir memur ne kadar çalışıyor? 40 saat. Bir de tatili var. Yılda iki ay. Düz memurun tatili 20 gün. haksızlık değil mi?"
evet haksızlık. yakalım kendimizi sayın başbakan da kurtulsun bizden. nedir bizden çektiği canım!

serdengecti' Alıntı:

Düz memurun uğraştığı kadar evrak işi ile uğraşıp, bir de çocukların sorumluluğunu alıyoruz. Düz memurların hepsi öğretmenliğe imrenir, öğretmenleri eleştirir, ancak nedense hepsi "elin çocuğuyla uğraşamam" der. Demek ki kilit mesele bu. İşte bu yüzden maaşı da tatili de hakediyoruz. Derste öğrencim sara nöbeti geçirdi, bir an elektrik çarptı sandım, ödüm şeyime karıştı. Hangi düz memurun böyle bir sorumluluğu var çok merak ediyorum. Taksi durağı ziyaretlerine verdiği önem kadar eğitime de önem verse keşke.

Biz öğretmenleri bu kadar sevmiyorken bize bir de bir maaş ikramiye vereceklerine hiç inanmıyorum açıkçası :-1:

şu 4 gün çabuk geçsin yada paylaşmayalım şu asılsız haberleri her sene aynı nakarat bıktım valla

Biraz daha hükümetin üzerine gidersek beklentimizi artırırsak
Ananıda al git lafını duyan çiftci gibi lafı yiyip
oturacağız.
akıllı olmakta fayda var.

Teklifi veren CHP millet vekili. Yani bize ikramiye verecekse de artık vermez AKP :))
700.000*1750 bunun bütçedeki karşılığı nerde ?

Muhalefete para dağıtmak kolay. Gelde sen bunu maliye bakanına anlat.

Bu başlığı bekliyorudum. Her 24 kasımda açılıyor ve çoğu kişi inanıyor. Her öğretmenler gününde resmen dalga geçiliyor.. Bırakın artık şu ikramiyeyi ne zamn verildi ki bu sene verilsin.. Gereksiz bir başlık olmuş bebnce.. :-1:

gene milletin diline düşceğiz desenize işçiler yılda 5000 tlye yakın prim alıyorlar (görümcem bizzat biliyorum) kimsenin gıkı çıkmıyor öğretmen bir maaş alcağı zaman o da bir efsane söylenti zaten mille kudurur artık

Yine çıktı şu başlık.Geç bile kalmıştı
Ne zaman bu başlığı görsem
aklıma Demirel'in şu meşhur fotosu gelir.
Size Verebileceğimizin En İyisi Bu. :)

aha akşama ana haberlerde bangır bangır bağıracaklar yine.. milletin gözünde de milyarları cebe attık gittik

ya bırakın bu işleri artık böyle başlıklar da açmayın. bu haberide hangi medya yapıyosa onun da taaaaa.......

alpaygunes' Alıntı:
Teklifi veren CHP millet vekili. Yani bize ikramiye verecekse de artık vermez AKP :))
700.000*1750 bunun bütçedeki karşılığı nerde ?

Muhalefete para dağıtmak kolay. Gelde sen bunu maliye bakanına anlat.
bu arada değerli öğretmenim gibi düşünenler olabilir. bir maaş ikramiye=1 günlük maaştır.bilginize...

BBNET
Geri