Öğretmenler MEBSİS'DE Sıkıntı Yaşıyor

Kodla Büyü

andariel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Daha önce İlköğretim Okulu iken 4+4 şeklinde İlkokul+Ortaokul belirlenen okullarda görevli öğretmenlerin kadroları yeni durumlarına uygun olarak aktarılmaya başlandı.
Kadrosu aktarılan öğretmenler MEBBİS Personel İşlemleri e-personel Modülü (özlük)'den sisteme giriş yaptıklarında şok oldular. Çünkü hizmet puanları ''0'' sıfırlanmıştı.Ayrıca bazı öğretmenlerin kadrolarının alakasız okullara, Liselere v.b aktarıldığı görüldü.
Bu durum karşısında öğretmenler büyük panik yaşıyor ve MEB'den acilen açıklama bekleniyor.

http://www.kamudanhaber.com/ozel-haber/ ... 97941.html

Aktarma işlemi daha dün başladı. Kısa sürede düzelecektir. Şu an tercih dönemi değil, tayin dönemi değil panik yapmaya gerek yok.

O haberleri yayan web sitesinden nefret ediyorum ve hiç bir haberlerine itibar etmiyorum. Sürekli asparagas haberler yapıp basit olayları abartıp tıklanma sayılarını artırarak para kazanıyorlar.

Müdür yardımcılığı sınavlarının yapılmasına kısa bir süre kala sınav ertelendi/yapılmayacak diye kesinmiş gibi haber yaptılar. Onlara inanma gafletine düştüm. Sınav normal zamanında yapıldı ve 69 alıp baraj altında kaldım :verymad: :)

fahrican' Alıntı:
Aktarma işlemi daha dün başladı. Kısa sürede düzelecektir. Şu an tercih dönemi değil, tayin dönemi değil panik yapmaya gerek yok.

O haberleri yayan web sitesinden nefret ediyorum ve hiç bir haberlerine itibar etmiyorum. Sürekli asparagas haberler yapıp basit olayları abartıp tıklanma sayılarını artırarak para kazanıyorlar.

Müdür yardımcılığı sınavlarının yapılmasına kısa bir süre kala sınav ertelendi/yapılmayacak diye kesinmiş gibi haber yaptılar. Onlara inanma gafletine düştüm. Sınav normal zamanında yapıldı ve 69 alıp baraj altında kaldım :verymad: :)

hocam 90 üstünde puanlarla atandılar 70 üstü olsaydı çok farketmezdi. 90 üstü olması lazım..

BBNET
Geri