metafor Site Admin Yönetici Mesajlar 1,362 24 Kasım 2023 #1 Kıymetli BBNET Üyeleri; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN! Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm Şehit Öğretmenlerimizi bu vesile ile rahmetle saygıyla anıyoruz...
Kıymetli BBNET Üyeleri; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN! Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm Şehit Öğretmenlerimizi bu vesile ile rahmetle saygıyla anıyoruz...
нурал Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,092 24 Kasım 2023 #3 Ben de kutluyorum günümüzü sayın meslektaşlarım
K Karani Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 992 24 Kasım 2023 #5 Bilişim öğretmenlerinin sorunlarının çözüme kavuşturulacağı yıl olması dileğiyle, tüm arkadaşların öğretmenler gününü kutlar nice mutlu senelere dilerim?
Bilişim öğretmenlerinin sorunlarının çözüme kavuşturulacağı yıl olması dileğiyle, tüm arkadaşların öğretmenler gününü kutlar nice mutlu senelere dilerim?
cronos23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 613 24 Kasım 2023 #6 Her ne kadar dersimiz olmasada, çoğu okulda öğretmen olarak görülmesekte Bizlerin de "Öğretmenler Günümüz " kutlu olsun... Son düzenleme: 24 Kasım 2023
Her ne kadar dersimiz olmasada, çoğu okulda öğretmen olarak görülmesekte Bizlerin de "Öğretmenler Günümüz " kutlu olsun...
agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 906 24 Kasım 2023 #8 Öğretmenler günümüz kutlu olsun çok değerli meslektaşlarım
P print"Atakan" Üye Mesajlar 10 24 Kasım 2023 #9 Değerli öğretmenlerim, öğretmenler gününüz kutlu olsun? Umarım ben de bir gün bu kutlamayı alırım.
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,788 24 Kasım 2023 #10 Bütün meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Sağlık, huzur ve başarı dolu yıllar diliyorum.