Öğretmenler günü bizim için normal günlerden farksız ama diğer öğretmenler ve özellikle de sınıf öğretmenleri bu günü gerçekten hissedebiliyor. Bilişim Teknolojileri öğretmeni olmak böyle birşey işte...
:+1: iyi yapmışsın arkadaşım ağzına sağlıkhavin.de' Alıntı:Neredeyse bütün öğretmen arkadaşlar ellerinde çiçek ve gözyaşları ile öğretmenler odasına gelirken ben "neden fotoğraf çekmiyorsunuz" diye beni öğrenci içinde azarlamaya kalkan müdür yardımcısı yüzünden (avazım çıktığı kadar bağırıp, ağzının payını verdiğim halde) mutsuz vee suratım bir karış geçiriyorum bu günü..
Md. yardımcısına ağzının payını öyle bir verdim ki artık değil idari iş, yapmam gerekenleri bile isteyemez benden , canıma değsin
Tüm branştaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum..Sizler çok değerlisiniz..
havin.de' Alıntı:Neredeyse bütün öğretmen arkadaşlar ellerinde çiçek ve gözyaşları ile öğretmenler odasına gelirken ben "neden fotoğraf çekmiyorsunuz" diye beni öğrenci içinde azarlamaya kalkan müdür yardımcısı yüzünden (avazım çıktığı kadar bağırıp, ağzının payını verdiğim halde) mutsuz vee suratım bir karış geçiriyorum bu günü..
Md. yardımcısına ağzının payını öyle bir verdim ki artık değil idari iş, yapmam gerekenleri bile isteyemez benden , canıma değsin
Tüm branştaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum..Sizler çok değerlisiniz..
içine çeyrek mi bekliyordun hocam. :mrgreen:skipper_forum' Alıntı:8/G sınıfının öğrencilerini "Hocam sizi fazla tanımıyoruz ama dışarıdan fena birine benzemiyorsunuz" tarzında yazdıkları mektup için kınıyorum! Arkadaş insan 24 kasımda öğrencisinden mektup alınca beklentiye giriyor! Not: mektubu yırttım attım!
Peace' Alıntı:bir öğrenci bana lolipopunu verdi![]()
evet bencede, dışarıdan iyi birine benziyorsun Yalçın hocamskipper_forum' Alıntı:8/G sınıfının öğrencilerini "Hocam sizi fazla tanımıyoruz ama dışarıdan fena birine benzemiyorsunuz" tarzında yazdıkları mektup için kınıyorum! Arkadaş insan 24 kasımda öğrencisinden mektup alınca beklentiye giriyor! Not: mektubu yırttım attım!