ozguryildiz
Üye
Arkadaşlar özellikle 15 ve yaz tatilinde neler yapıyorsunuz? Tatile gitme imkanınız oluyor mu? Yada her ne yapıyorsanız anlatın işte 

hocam haklısın sanıyoruz ki öğretmenler o 2 ay tatili maldivlerde geçirecek, hayat işte tatilin/zamanın var ama paran yokParan varsa gezersin hocam, öğretmen maaşıyla kaç gün gezilir Allah aşkına neyse siz inşallah atanın da sonra tekrar konuşuruz, insan hala öğrenci psikolojisindeyken hayat toz pembe görünüyor
tam aradığım kafa haklısın hocam memleketinde çalışmıyorsan gider çok birikim zor planlarınız güzel gideri varHocam tatile gitmek için para biriktirmek gerekiyor.Ben son 2 senedir böyle yapıyorum.Mesela okulda bayanların gününe katıldım.Mayıs ayında 3bin tl alacağım.5 sınav görevi de alırsak bunları da üstüne ekleyeceğim.Yazın bana tren yolculuğu öğretmenevleri yemek için yeter.
Hele ki ev araba kredin varsa gezemiyorsun.Ben bunu 8 sene yaşadım.Tatillerde hep 8 sene evde idim.Şimdi borçlar bitti de ancak gezebiliyorum.Ailemin mersinde evi var.Bir de burada kalıyorum.
çok haklısınız hocam bu kafayı da sevdim. Türkiye de nereleri gezebildiniz hocamFani dünya niye dağa, taşa, betona gömeyim paramı, en güzel yıllarımı krediye verip geçireceğime, gezebiliyorken gezeyim modundayım. Kötü bir ev sahibiyle karşılaşmadığımdan mıdır nedir, bir an önce ev alayım modunda olmadım hiç bir zaman. Hanım da çalışıyor bende, iyi kötü bir arabamız var. Küçük bir ilçedeyiz yıllardır, zaten çok para da harcanmıyor burada. Yazın hanımın memleketine, benim memlekete gideriz. Arkadan Mini Türkiye Turu tarzında arkadaşlar da birer ikişer gün kalarak gezeriz. Sonra 4-5 günde olsa bir otelde kalırız. Arada eve gelip, kıyafet vs. ikmali yapıp devam ederiz.
Hocam arkadaşlar aynı yerlerde olduğu için genelde aynı yerlere gidiyoruzçok haklısınız hocam bu kafayı da sevdim. Türkiye de nereleri gezebildiniz hocam