Öğretmenler 12 Ağustosa'a Kadar İlişik Kesemeyecek

Kodla Büyü
ben de yarın ilişik kesecektim, her iki tarafın da ilçe milli eğitimini aradığımda aldığım cevap eski kurum: hocam maaşlardan dolayı bayramdan sonra gelin dedi.
yeni kurum: hocam şu an elimizden bişey yok zaten gelenleri de bekleteceğiz bayramdan sonra işlemleri yapılacak o yüzden ilişiğinizi şimdi kesmeyin bayramdan sonra kesip oyle gelin dedi.

maaitan önce ilişik kesp başlayabilirseniz ve maaşınızı yaptırabilirseniz sorun yok ama maaştan sonra başlarsanız sıkıntılı olur eğer cumaya kadar göreve başlayaaycaksanız ilişiğiniz kesmyein maaşınız alın sonra ilişik kesin

taatoo' Alıntı:
antipc' Alıntı:
Ben de Urfa da ilçe memi aradım istediğiniz zaman gelin süresi yok dediler. Arkadaşlar nasıl hareket edeceğiz anlamadım. Diyarbakır'da da arkadaşa hemen gelin demişler, cumaya kadar ilişik kesilmesi lazım diye bilgi vermişler. Bütün iller aynı işi yapmıyor mu, hepsi ayrı bilgi veriyor?
hocam bende diyarbakırdayım adamların bana dediği bayramdan sonra gelin dediler hatta bugün yazı yayınladılar 30 temmuz saat 12den sonra ilişik kesilmemesi husunda die sizin o arkadaş yanlış anlamıştır boşuna gitmesin

Hocam arkadaş Çermik'te çalışıyor, okul müdürü cumaya kadar gel demiş, arkadaş yola çıktı bile :( ilçe meme de ulaşamamış. Nasıl oluyor böyle ben de anlamadım.

antipc' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
antipc' Alıntı:
Ben de Urfa da ilçe memi aradım istediğiniz zaman gelin süresi yok dediler. Arkadaşlar nasıl hareket edeceğiz anlamadım. Diyarbakır'da da arkadaşa hemen gelin demişler, cumaya kadar ilişik kesilmesi lazım diye bilgi vermişler. Bütün iller aynı işi yapmıyor mu, hepsi ayrı bilgi veriyor?
hocam bende diyarbakırdayım adamların bana dediği bayramdan sonra gelin dediler hatta bugün yazı yayınladılar 30 temmuz saat 12den sonra ilişik kesilmemesi husunda die sizin o arkadaş yanlış anlamıştır boşuna gitmesin

Hocam arkadaş Çermik'te çalışıyor, okul müdürü cumaya kadar gel demiş, arkadaş yola çıktı bile :( ilçe meme de ulaşamamış. Nasıl oluyor böyle ben de anlamadım.
hocam arkadaşının müdürü iş bilmiyo o arkadaş boşuna gitti benden demesi ili arayıp bilgi alsaydı keşke ilçelerin vede ilin yazısı var 30 temmuzdan sonra ilişiği kesmeyin bayrama kadar diye

Ben de öğle vakti aradım söyledim ama ilçe mem açmamış telefonu. İli de aradı mı bilmiyorum. Şimdi aradım Urfa'yı geçmiş arkadaş. Okulunda ilişik kesen öğretmen de olmuş. Okul müdürü ısrarla aramış, muhakkak kesmeniz lazım demişler.

Ben batman gercüşteydim ilçe memin web sayfasındaki yazı aynen şöyle:
29.07.2013 tarihine kadar il içi ve il dışı tayini gerçekleşen öğretmenlerimizden ilişik kesmeyenlerin ilişikleri 15.08.2013 maaşının erken ödenmesi sebebi ile ilişik kesme işlemleri 12.08.2013 tarihinden itibaren gerçekleştirilecektir.

taatoo' Alıntı:
hocam arkadaşının müdürü iş bilmiyo o arkadaş boşuna gitti benden demesi ili arayıp bilgi alsaydı keşke ilçelerin vede ilin yazısı var 30 temmuzdan sonra ilişiği kesmeyin bayrama kadar diye

Hocam arkadaş ilişik kesme işlemlerini halletmiş bir sıkıntı çıkmamış, bilgi vermek istedim.

Peki benim tayinim çıktı eşimin çıkmadı eşim yeni okuluma göre özür grubundan tayin isticek ben bu duruma göre 12 ağustos'dan sonra ilişik kesicem ve yeni okula ertesi gün anca ulaşıcam. Eş durumu başvurusu 12-16 ağustos ben oraya başlamadan ( mebsise anca işlenicek falan fılan işlemler .. ) eşim nasıl tayin isticek gittiğim yere ???

paladin13' Alıntı:
Peki benim tayinim çıktı eşimin çıkmadı eşim yeni okuluma göre özür grubundan tayin isticek ben bu duruma göre 12 ağustos'dan sonra ilişik kesicem ve yeni okula ertesi gün anca ulaşıcam. Eş durumu başvurusu 12-16 ağustos ben oraya başlamadan ( mebsise anca işlenicek falan fılan işlemler .. ) eşim nasıl tayin isticek gittiğim yere ???

Hocam bugün çok uğraştım bir terslik oldu. Neyse çözdüm.

Sizin tayini Ağustosun sonuna kadar bekletiyorsunuz. Eşinizin Özür grubuna tayin istyebilmesi için kararname yeterli oluyormuş idare söyledi. Daha önce böyle bir imkan daha vermişler. Eşinizin tayini çıkarsa ikisini birlikte ilişiği kesip gidiyorsunuz. Eşinizin çıkmazsa siz iptal ettirebiliyorsunuz.

taatoo' Alıntı:
antipc' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
antipc' Alıntı:

Hocam ben ilişiği kestim. bugün yeni yerde göreve başlanması gerekiyormuş. Maaş için 1 Ağustostan önce başlanması gerekiyormuş
Ancak iptal ettirdim ilişiği.

paladin13' Alıntı:
Çok tşk bilgilendirme için çünkü sabahtan beri başıma ağrılar girdi.
Benim yaşadığım stresi düşünün. ilişiği kestim yazının haberi geldi. İptal ettirene kadar göbeğim çatladı. Yalvar yakar ypatırdım. Şükür çoğu evraklar işleme girmemiş. Girseydi bitmiştim. 1 saat içinde hallettim geri.

bende dün ilişiğimi kesecektim fakat maaş konusu sıkıntı olunca,ayın 5 inde ilişiğimi kesip 6 sında yeni yerimde göreve başlatmayı düşünüyorum kendimi.zaten maaşlar ayın 5 ine kadar bankalara geçmiş olur 6 sında da maaşı çekmiş olurum diye düşünüyorum.

CeM_G' Alıntı:
bende dün ilişiğimi kesecektim fakat maaş konusu sıkıntı olunca,ayın 5 inde ilişiğimi kesip 6 sında yeni yerimde göreve başlatmayı düşünüyorum kendimi.zaten maaşlar ayın 5 ine kadar bankalara geçmiş olur 6 sında da maaşı çekmiş olurum diye düşünüyorum.

Ben de 6 ve 7'sinde ilişik kesmeyi düşünüyorum inşallah. Okul müdür yardımcısı öyle yapmanın daha iyi olacağını söyledi. Bu farklılıklar neden oluşuyor anlamadım ya hayırlısı. Kesenler ve başlayanların yaşadığı bir sıkıntı var mı?

mehmetkaya1980' Alıntı:
paladin13' Alıntı:
Benim yaşadığım stresi düşünün. ilişiği kestim yazının haberi geldi. İptal ettirene kadar göbeğim çatladı. Yalvar yakar ypatırdım. Şükür çoğu evraklar işleme girmemiş. Girseydi bitmiştim. 1 saat içinde hallettim geri.

Sizin görev yeri neresi hocam? Yazı neden bu kadar geç gelir ki? İlişik kesme işlemlerinden önce haber vermeleri daha mantıklı aslında.

Re: Ynt: Öğretmenler 12 Ağustosa'a Kadar İlişik Kesemeyecek

Siirtteyim azönce ilişiği kestim. Hadi hayırlısı

12'si pazartesi Bulancak'a gidip ilişik kesiyorum ben arkadaşlar...

CeM_G' Alıntı:

Bende öyle düşünüyordum hocam...

Hatta 6 sında öğleden sonra keser, 7 sinde orada başlarım diyordum ama ilçe 12 sinden önce ilişik kesmicez diyor...

Siz ilçe veya il ile bu konuyu konuştunuz mu acaba...

Ayın 6 sında ilişik kesebilir miyiz diye bir sorun bence...

Re: Ynt: Öğretmenler 12 Ağustosa'a Kadar İlişik Kesemeyecek

antipc' Alıntı:
mehmetkaya1980' Alıntı:
paladin13' Alıntı:

Sizin görev yeri neresi hocam? Yazı neden bu kadar geç gelir ki? İlişik kesme işlemlerinden önce haber vermeleri daha mantıklı aslında.
Şu an ki Maraş.
Geç gelmesi mailbox sorunu. Ben düzelttim çıktım.
Onlarda bakmamış.
Yoksa dün saat 10da yazı gelmiş.

BBNET
Geri