Öğretmenler 12 Ağustosa'a Kadar İlişik Kesemeyecek

Kodla Büyü

BARAN38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ramazan bayramı nedeniyle 2013 Ağustos ayı maaş ödemeleri avans olarak erken ödeneceğinden30.07.2013 tarihinden 12.08.2013 tarihine kadar il içi ve il dışı ataması yapılan öğretmenlerin ilişiklerinin KESİLMEMESini istedi

Bu haber doğrumu acaba ilişik kesen ve yeni yerinde göreve başlayan var mı acaba?

ofkar' Alıntı:
hocam bu yazı sadece batmanı ilgilendiriyor
Maaşların erken ödenmesi nedeni ile,başka iller de benzer yazılar çıkarabilir diye lilk vermiştim.Maaşı erken almak,ayrılmaya engel değil diye düşünüyorum.Sonuçta gittiği yerden Eylül 2013 maaşını alacaktır denir maaş nakil belgesine.

hocalarım ben sabah kararname almak için ilçeye gittim. kararnameyi aldım imzalattım ancak o sıra da muhasebeden ili aramışlar maaşlar erken ödendiği için ayın 12 sinden önce ilişik kesmek işlemi yapmayın demişler. dondum kaldım :(
birde şimdi eşim eş atamasından yanıma gelebilecek. eğer meb 12 sinden önce atama yaparsa eşimde yanıma gelemez ki :verymad:

dün sabah müdürümü aradığımda o da aynı şeyi söyledi, haberi yoktu klavuzdan ama maaşları yapacaklarını, karışıklık olmaması için bayramdan sonra gelebileceğimi söyledi. (Zonguldak ili için)

Dün okuldaki memur arkadaşla görüştüm.

Henüz net bir bilgi olmamasına rağmen, maaşların Perşembeye kadar maliyeye bildirileceğinden bahsetti ve bu durumda sizi 15'ine kadar bekletebilirler dedi.

Bu durumda eş özrü bu arada gerçekleşirse, kararnamenin gösterilmesi yeterli olur gibime geliyor. Mutlaka bir kolaylık sağlanacaktır. Ama bugün ayrılıp başlatabilen olursa onlar işlemleri tamamlayabilir. En azından gittikleri yerden de İBAN'ı falan en geç yarın halledebilir ve Ağustos 15 maaşı yeni yerinden alır. Benim zaten yeni yere ulaşmam 1 gün sürüyor. Bir de geç kalırsak bu ay maaşsız geçecek. Risk almaya gerek yok. Eş durumu başvuruları ve ilişik kesmek için 12-15'i gibi eski görev yerime geçerim.

biraz önce Iğdır MEM i aradım bu haberlerin dedikodu olduğunu kendilerinin işlemleri yaptığını söylediler.gelin ilişiğinizi keselim dedi atama bürosu.artık diğer illerde nasıl bir uyugulama var bilmiyorum

bende az önce aradım hocam ilçeyi...

Tüm illerde aynı şekilde uygulama olduğunu 12 sinden önce ilişik kesilmeyeceğini söyledi şube müdürüm...

Kesilenleride durdurucağız dedi(nasıl yapacaksa)...

ne saçma işler yahu...

Ben de Urfa da ilçe memi aradım istediğiniz zaman gelin süresi yok dediler. Arkadaşlar nasıl hareket edeceğiz anlamadım. Diyarbakır'da da arkadaşa hemen gelin demişler, cumaya kadar ilişik kesilmesi lazım diye bilgi vermişler. Bütün iller aynı işi yapmıyor mu, hepsi ayrı bilgi veriyor?

İlişik kesilmesi ve yeni görev yerinde başlanması konusunda ilçe mem yada il mem den resmi herhangi bir yazı gelmedi arkadaşlar. Il dışına tayini çıkan arkadaşların personel nakil bildirimlerini ve yolluklarını hazırladım bugün. Kendileri de aradıklarında istediğiniz zaman ilişik kesip yeni yerinize gidebilirsiniz dedim. İlçe ile konuştum onlarda herhangi bir problemin olmadığını söylediler. Sizi ertelemeye çalışan kişilerden imzalı mühürlü resmi yazı isteyin. İnanmayın böyle şeylere.

..LysimakhoS..' Alıntı:
İlişik kesilmesi ve yeni görev yerinde başlanması konusunda ilçe mem yada il mem den resmi herhangi bir yazı gelmedi arkadaşlar. Il dışına tayini çıkan arkadaşların personel nakil bildirimlerini ve yolluklarını hazırladım bugün. Kendileri de aradıklarında istediğiniz zaman ilişik kesip yeni yerinize gidebilirsiniz dedim. İlçe ile konuştum onlarda herhangi bir problemin olmadığını söylediler. Sizi ertelemeye çalışan kişilerden imzalı mühürlü resmi yazı isteyin. İnanmayın böyle şeylere.

Peki hocam ne zamana kadar ilişik kesmemiz lazım, onun bir süresi var mı?

antipc' Alıntı:
..LysimakhoS..' Alıntı:

Süresi kılavuzla değil yönetmelikle belirtilmiştir. 15 gün içinde ataması yapılan memur yeni görev yerinde görevine başlar.

karaman mem'in sitesinde açıklama var. 31'i saat 12 ye kadar ilişik kesme yapılacak. bu tarihten sonraya kalanların ilişiği 15'inden sonra kesilecek diye.

Özür grubu taslağı yayınlanmış anladığım kadarıyla Kararnameyi kabul edeceklermiş bayramdan sonra gel sıkıntı çıkmaz dediler

haber tamamen asparagas bir haber kararnameler gelmiş istiyen istediği zaman kesip başlatabilir...1 Eylüle kadar vakit var...

..LysimakhoS..' Alıntı:
antipc' Alıntı:
..LysimakhoS..' Alıntı:

Süresi kılavuzla değil yönetmelikle belirtilmiştir. 15 gün içinde ataması yapılan memur yeni görev yerinde görevine başlar.

Teşekkürler hocam, bu kadar çeşitli söylentiler olması bizi de tereddütte bırakıyor. O sebepten şaşırıyoruz. Bağlı bulunduğumuz kurum süresi yok diyor, yönetmelik böyle diyor.

dün okuluma gittim. baş müdür yardımcısı 6. na maaşlar yatacak dedi. dünden maaşları gönderdiklerini şimdi ilişik kesersem ayın onbeşinde maaş alamayacağımı eylül de iki maaş alacağımı söyledi..ayın on beşine kaldı artık :? :x :cry: :(

Re: Ynt: Öğretmenler 12 Ağustosa'a Kadar İlişik Kesemeyecek

Kararname okula gelmiş. Müdür aradı.
Yarın ilişiği kesecegim.

antipc' Alıntı:
Ben de Urfa da ilçe memi aradım istediğiniz zaman gelin süresi yok dediler. Arkadaşlar nasıl hareket edeceğiz anlamadım. Diyarbakır'da da arkadaşa hemen gelin demişler, cumaya kadar ilişik kesilmesi lazım diye bilgi vermişler. Bütün iller aynı işi yapmıyor mu, hepsi ayrı bilgi veriyor?
hocam bende diyarbakırdayım adamların bana dediği bayramdan sonra gelin dediler hatta bugün yazı yayınladılar 30 temmuz saat 12den sonra ilişik kesilmemesi husunda die sizin o arkadaş yanlış anlamıştır boşuna gitmesin

BBNET
Geri