Öğretmene Ek Ödeme 150-250 Tl arasında olacak!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fantan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fantan

Aktif Üye
Öğretmene ek ödeme konusunda hükümet gelen tepkileri dikkate aldı ve sendikaların ısrarlı girişimleri sonucunda ek ödeme yapmayı kabul etti. Ayrıntılar ise belli olmaya başladı.Yaklaşık 3 aydır öğretmenlerin yüreğine düşen ateş nihayet söndürülüyor.

Millî eğitim ordusunun adsız kahramanları öğretmenlerin mağduriyetine son veriliyor. Alınan duyumlara göre öğretmenlere verilecek olan ek ödeme miktarının taban 150 TL, tavan olarak da 250 TL arasında olduğu belirtiliyor.

2012 yılı zammı ve ek ödeme miktarı Mayıs 15 maaşına yetiştirilmesi için yoğun çalışmalar devam ediyor. Öğretmenin hakkının daha fazlası olduğunu belirtiyor yine de eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz.

Kaynak:Kamusitesi

Kaş yaparken göz çıkartıyorlar resmen... 250TL gibi komik bir rakamla geçiştiriyorlar zammı...

Ya Hu, maaşlarımız en dipte kalmış bunlar 150 tl ile yangın sönecek diyor. Yazıklar olsun bu yandaşlara... Bizimle aynı maaşı alanlar bize 1000 tl fark atmış, kimine bizim maaşımız kadar ek ödeme verilmiş, bize 150-250 tl verecekler diye sevinmemiz yönünde kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar. Binlerce defa yazıklar olsun. Eğitim Bir Senden yarın istifa ediyorum inşaallah..

BTFormator' Alıntı:
Kaş yaparken göz çıkartıyorlar resmen... 250TL gibi komik bir rakamla geçiştiriyorlar zammı...

250 bile garanti değil. Öğretmenine küfreden bir hükümet bile en az, en az o da, 500 tl ek ödeme vermeli idi sadece. Yoksa 1000 Tl zam ile ancak ara kapatılabilirdi.

:-1: :-1: :-1:
yazık yazık gerçekten yazık her türlü fedakarlığı bizden beklemeye gelince beklerler öğretmenleri 21e kadar çalıştırmayı düşünürler vere vere 150 liramı :verymad: vermesinler hiç gerek yok sadaka verir gibi bir para verecekler adı öğretmenlerde ek ödeme aldı olacak

Diğer memurlara hangi oranda zam yapılacaksa öğretmenlere de aynısı olacak. Bunun haricinde sadece öğretmenlere özel ek ödeme yapılacağına inanmıyorum.

fantan' Alıntı:
Ya Hu, maaşlarımız en dipte kalmış bunlar 150 tl ile yangın sönecek diyor. Yazıklar olsun bu yandaşlara... Bizimle aynı maaşı alanlar bize 1000 tl fark atmış, kimine bizim maaşımız kadar ek ödeme verilmiş, bize 150-250 tl verecekler diye sevinmemiz yönünde kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar. Binlerce defa yazıklar olsun. Eğitim Bir Senden yarın istifa ediyorum inşaallah..

Hala EBS de durduğunuz hata hocam git başka bir sendikaya üye ol...
5 aylık 250 TL verip kamuoyunda öğretmenlere sanki aylık 250 TL zam vermişler gibi yansıtacaklar, dışarıda ki vatandaşta öğretmenler 250 TL zam aldılar zannedecek... Herşey güllük gülistanlık, ekonomi süper, memur maaşları, emekli maaşları mükemmel harika vs. vs. diye kandıracaklar yine insanları... Sonra birde Milli Eğitim Bakanı olacak şahıs çıkıp "Biz öğretmenlere çok bile zam verdik ama onlar işlerini düzgün yapmıyor, yeterli kapasitede değiller birde hala sızlanıyorlar" der, bizi iyice milletin gözünden düşürür ki "Buna şükür diyelim" tekrar zam konusu açılmasın...
Böyle adalet olmaz olsun...

Bu herhalde zammın üstüne yapılacak olandır diye ümit ediyorum. Yoksa diğer arkadaşların dediği gibi vermeselerde olur.

fahrican' Alıntı:
Diğer memurlara hangi oranda zam yapılacaksa öğretmenlere de aynısı olacak. Bunun haricinde sadece öğretmenlere özel ek ödeme yapılacağına inanmıyorum.

Önce buna alıştırmak istediler bizi. Ölümü gösterdiler. En düşük memur maaşına bağladılar. Şimdi olursa eğer, 152-250 tl ek ödemeye sevinmemiz gerektiği yönünde kamuoyu oluşyurmaya çalışıyorlar. Eğitim Bir Sen de bakın nasıl aldık ek ödemeyi diye kendini aklamak isteyecek. Bana göre plan bu.

BTFormator hocam, bazı hassasiyetlerimizden dolayı üye olduk ama maalesef aradığımızı bulamadık. Tepkimiz belli olsun diye doğru zamanda istifa etmek istiyorum.

fahrican' Alıntı:

Maalesef ben de hocama katılıyorum. Buna benzer çok sayıda asparagas çıktı bu süreçte. Hep birlikte takip ettik. Zikredilmeyen sayı bi 250 kalmıştı. Onu da söyledik iyi oldu. Her gün değişiyor artış miktarı, harika valla. Borsaya endeksleseler bari

BTFormator' Alıntı:
fantan' Alıntı:

Hala EBS de durduğunuz hata hocam git başka bir sendikaya üye ol...
5 aylık 250 TL verip kamuoyunda öğretmenlere sanki aylık 250 TL zam vermişler gibi yansıtacaklar, dışarıda ki vatandaşta öğretmenler 250 TL zam aldılar zannedecek... Herşey güllük gülistanlık, ekonomi süper, memur maaşları, emekli maaşları mükemmel harika vs. vs. diye kandıracaklar yine insanları... Sonra birde Milli Eğitim Bakanı olacak şahıs çıkıp "Biz öğretmenlere çok bile zam verdik ama onlar işlerini düzgün yapmıyor, yeterli kapasitede değiller birde hala sızlanıyorlar" der, bizi iyice milletin gözünden düşürür ki "Buna şükür diyelim" tekrar zam konusu açılmasın...
Böyle adalet olmaz olsun...

:+1:

-ek ödeme veriyoruz de
-hayııır
-veriyoruz dee
-hayııır.
-veriyoruz de uleeyn
-tamam veriyoruz.
-yalaaaan söylüyorsuuuun

bu eködemeyi herkes memurlara verilen eködeme zannediyor galiba. 1 defaya mahsus verilecek ve zaten ödenmemiş paramızı verecekler, bunda sevinecek veya öğretmenlerin mağduriyetine son veriliyor gibi bir haber yapılıp göz boyanmasına gerek yok ki :-1:

ayrıca memurların eködemesi gibi verileceğini varsayarsak, en yüksek 250 dedikleri uzmanlardır muhtemelen, dolayısıyla 150-170 gibi birşey verilir bizlere. memurlara verilenler 350 TL'yi bulmuştu.

html5' Alıntı:
1 kuruş bile vermezler boşuna beklemeyin :+1:

Böyle dememek lazım. O zaman 150 tl verseler, biz razıyız manasına gelir. Şu an ki memur maaşlarına göre öğretmenin taban maaşı 2500 tl olmalıdır.

Verecekler ve biz razı olmaycağız 150-250 tl ye. Taban öğretmen maaşı üzerinden konuşulsun artık.

Maaşımda görmeden inanamam. Duyumlara efsanelere itibar etmem. Sendikanın biri öğretmene 350 TL ek ödeme geliyor efsanesi çıkarmıştı. Aslı astarı çıktı mı ?
Öğretmenlere doğru dürüst zam vermeye niyeti olan zaten şimdiye kadar verirdi. Gerisi oyalama ve milleten gözünde öğretmeni daha da itibarsızlaştırmaktan başka bir şey değil.

Muhtemelen tüm memurlara verilecek olan 5 aylık zam farkından bahsediliyordur, boşuna ümitlenmeyin...

bence 250 verirler ama nasıl onu bilmek gerekli. normal yıllık maaş zammı vercekler ve mayısta olur ise 5 aylık içerde birikmiş olcak. aylık 50 lira zam gelse 5 ay olur 250 lira. sonrada ebs çıkar der öğretmene zam aldık felan filan. biz öğretmenler bişeyden anlamayız verdiler 250 diye seviniriz. ebs li yetkililer hani öğretmen 307 lira alıyolardı ne oldu 150-250 ye düştü. verilecek zam oranını öğrendilerde 5 aylık toplam alcağımız parayı hesapladılar olmasın

yav o değil de bu cümleyi kuran bakan başbakan ya da kim yani kim sölemiş ki biz böyle tartışıyoz. yok 250 az 150 yi alsın da gitsinler falan dememize sebep olan bu cümleyi kim kurmuş? onu ben mi göremedim.

fantan' Alıntı:

arkadaşlar bunu verirken haftada alacağımız ekdersi 25'e çekecekler. (30 + 3 ü 25'e)bilginize...

Verilmesi düşünülen ek ödeme 5 aylık maaş farkı falan değil. Bildiğiniz ek ödeme. Yani 12 ay boyunca zammın dışında verilecek. Bunu ben de sendika temsilcilerinden duydum. Büyük ihtimalle verilecek.

milkay' Alıntı:
fantan' Alıntı:

arkadaşlar bunu verirken haftada alacağımız ekdersi 25'e çekecekler. bilginize...

25'e çekecekler deme hocam sanki 7,8TL'den 25TL'ye yükselteceklermiş gibi oluyor :puhaha:
Günlük ders saati 5 derse inerse, Haftalık 30saat ek ders yerine 25saat ekders verecekler...

BTFormator' Alıntı:
milkay' Alıntı:
fantan' Alıntı:

arkadaşlar bunu verirken haftada alacağımız ekdersi 25'e çekecekler. bilginize...

25'e çekecekler deme hocam sanki 7,8TL'den 25TL'ye yükselteceklermiş gibi oluyor :puhaha:
Günlük ders saati 5 derse inerse, Haftalık 30saat ek ders yerine 25saat ekders verecekler...

hata düzeltilmiştir uyarınız için teşekkürler :)

Bu haberler yine yayılacak ulusal medyada

Millette öğretmenler ek zam aldı fikri yerleşecek

zam verilmeyecek

Öğretmen zam isteğine devam ettiğinde "verdiler ya daha ne istiyorsunuz" diyen insanlar olacak

Öğretmenler gününde de geçen sene yalan haberler çıkmıştı, işte maaş mı alıyorduk 2 tane öyle birşeydi sanırım..

Bu da aynısı..

Zam verilse bile bu net ödenen olmaz, zammın da vergisini alırlar eline geçe geçe 50 lira anca geçer.

Yanlış anlaşılmasın ebs li değilim fakat öğretmenlere maaş zammının yanısıra ek ödeme verileceğine inanıyorum. verilecek ödeme en fazla 250 TL yi ben de az buluyorum. Eğer verirlerse göreceksiniz ki hem ek ödeme hem maaş zammı derken bazı öğretmenlerimiz padişahım çok yaşa naraları atmaya başlayacaklardır, halbuki bu zaten bizim hakkımız olandı.

BBNET
Geri