iyimiş.. sende ac bi seracat33' Alıntı:15 dönüm serası olan bir öğretmen var burada. Bir sohbet esnasında, "maaşım hariç yıllık 150.000 TL gelirim var" demişti.... :?
benim o kadar gelirim olsun okula adım atmamcat33' Alıntı:15 dönüm serası olan bir öğretmen var burada. Bir sohbet esnasında, "maaşım hariç yıllık 150.000 TL gelirim var" demişti.... :?
iyi bağladın hocamfolikAsit' Alıntı:kendi öğretmendir ama araba hediyedir belki, eşinden, dostundan... öğretmen maaşımla aldım demiyo kiuhaha: öğretmen olduğu için sattığı ihtimal...
öğretmen karnı doyacak, sıcak bi çatı altına girecek kadar kazansın dursun, böyle hayatlar var işte, ne evler, ne arabalar, ne yüksek standartlar... Gel gelelim hepsinin ömrü 30-40.. bilemedin 50 yıl...
Biz Rabbimin sonsuz cennetine talibiz...
pc555' Alıntı:gerçekten öğretmen bence... lastikleri çekmiş kaçbinlik arabada lastikmi çekilir
:++:istanbul38' Alıntı:senin ne işin var o ilanlarda : P
bahhele' Alıntı:pc555' Alıntı:gerçekten öğretmen bence... lastikleri çekmiş kaçbinlik arabada lastikmi çekilir
:lol: :lol: :lol: ne güldüm yaaa.fakir olduğunu lastikleri çekmesinden anla demi hocam?
bu arada ne öğretmenler tanıyom maaşlarını yılda bi çekmeye giden...bi biz fakiriz anasını satim.ondan forumlarda lak lak çalıyoz anca aylaklıktan.Millet götürüyo piyasayı :mrgreen: