Öğretmenden 2011 vw jetta 1.2 tsi Trendline Acil Satılık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan irfbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

irfbaba

Site Gezgini
Arkadaşlar Bursa Doğuşotodan sıfır aldığım aracımı otomatik bir araç alacağım için satıyorum ilgilenenlere duyurulur.
Aracın tüm bakımları Bursa Doğuşoto da yapılmıştır.
58.300 Km de 60.000 Km bakımı 15.10.2014 te yaptırılmıştır.
Kaza boya vs. yoktur. İstenilen yere gösterilebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1590/detay

yok hocam sıkıntı oluşmaz...Tramer sorgusu yapabilirsiniz hasar kaydı var mı diye... 26 UR 036

Vay bee. 0 km 45 bine hatta daha altına satilmışdı... Piyasa uçmuş. Hocam lafım sizin araciniza degil yanlis anlamayin piyasa boyle ben de olsam o fiyata satarim. 3 sene once 2.el aldigim aracimi ben de daha pahaliya saticam. Ama alacagim arabalar da 4 sene onceki sifir fiyatina yakin... yaslandikca altindan daha fazla kazamdiriyo. Bizim ülkemiz enteresan ya...

hocam arka park sensörleri tamponda tam olarak nerde göremedim de?

Hocam yanlış anlama 46.500 tan 45.750 ye düştün. Ve senin arabayı takibe alanlara fiyat düşüşü mesajı gitti. Şimdi adamlar bu araba 42 bile düşer diyerek sizin için saçma tekliflerle gelirler. Size tavsiyem aracınızı satarken sahibinden.com'daki muadillerine göre fiyat belirleme. Istedigin ve satabilecegin bir fiyat iatersen daha iyi olur. Hayırlı satışlar.

okan hocam muadiller farklı farklı fiyat yazmışlar ama benim gönlümden gecen fiyat en son 45.000 TL.Ama piyasa yüksek genelde...

hocam 44 e vereceğinizi keşke burda da paylaşsaydınız talip olurdum. hayırlı olsun

BBNET
Geri