Öğretmen Yıllık Çalışma Planı Nedir?

Kodla Büyü

xapex

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,141
Arkadaşlar müfettiş benden Öğretmen Yıllık Çalışma Planı diye bir şey istedi.
Zümreleri ne zaman yapacağım, projeleri ne zaman vereceğim, veli toplantım ne zaman olacak bunları hazırlayıp planlamam gereken bir şeymiş. bilen yada elinde olan varmı acaba?
 
hakkaten sorma, zaten benimki bu sene bilişim tekn. müfettişi olmuş. daha önceden Din Kültürü dersi müfettişiymiş. gerçi şimdide yine hem bilişim tekn. jemde din dersini denetliyor.
Yakın branşlarya hani ondan herhalde :D

2-3 hafta sonra teftişe gelecek, şimdiden birkaç dua ezberleteyim diyorum... :wink:
 
formatör değilim hocam. sınıf öğretmeninide gönderirmisiniz belki düzenlenebilir.
çok teşekkür ederim.
 
Yıllarsa sonra bu konuyu canlandıracağım. Meslekte üçüncü yılım daha önce hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç duymadım ama müdüriyet benden yıllık çalışma planı istedi. Verdiğim formatör çalışma planımı dedim hayır dedi nette de bizim dersinkini bulamıyorum. Acaba yapıp paylaşmak isteyen hayırsever bir arkadaşımız var mı???? :cry:
 
siverekte çalışırken eski müdürümüzün eline liste alıp bizi tek tek denetlerken sorduğu planlardan biriydi. :eek: müfettişten daha sıkı teftiş edip artı eksi koyardı. malesef elimde yok. şimdi isteyen de yok.
 
Yıllık çalışma planı denilen şey benden de istendi. Yok mu elinde olan? Hazırlanacaksa gün-gün plan şeklinde mi hazırlanacak yoksa haftalık ifadeler mi bulunacak, bilemedim..
 
Bizim okul müdürü yapıyor öyle bir şey. Okuldaki öğretmenlerin görev dağılımını yapıyor kim hangi kurulda hangi haftada görevli vs. Bir de plan zümre ne zaman teslim edilecek onlar yazıyor. El kitabı gibi:)
 
EĞİTİM NİTELİĞİNİ ARTTIRICI ÇALIŞMALAR-DERS PROGRAMI BASIMI bu olabılırmı :)= bızede cıktı alıp masa ustune koymamzı ıstedıı sadece 16bın sayfa
 
bizi geçen sene denetleyen müfettişde istemişti. Aslında elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim :)
 
öğretmenin yıl içinde yapacağı çalışmalar planıdır, her sene hazırlarımda müfettiş denk gelipde sorması nasip olmadı :) bu sene daha sade bişey hazırladım. umarım işinize yarar..
 

Ekli dosyalar

  • yiiliktakvm-2012-2013.rar
    8.9 KB · Görüntüleme: 259
Geri
Üst