Öğretmen Tabletlerinde KOMUT YOK Hatası

Kodla Büyü

mturkmen42

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğretmen tabletlerinin 20 sinden 5 tanesinde açılış ekranı siyah ekranda komut yok hatasıyla geliyor. wipe data/factory reset defalarca yaptım çözüm olmadı. Bu hatayla karşılaşan ve çözen var mı?

tablete reset atınca düzeliyor hocam ben yaptım. Reset atmak için ;

Cihazınızı Sıfırladığınızda Cihazınızda ki Bütün Veriler Silinebilir.
Bu İşlemi Gerçekleştirmeden Önce Cihazınızın Şarj Oranının Yüksek Olmasına Dikkat Edelim. Minimum : %50
- Telefonumuzu Tamamen Kapatılım Telefonun Bataryası Çıkıyorsa Bataryayı Çıkarıp tekrar Takalım.
- Telefon Kapalı Durumdayken Ses Açma + Güç Butonu (Power) Tuşlarına basalım General Mobile Yazısını Gördüğümüzde Sadece Güç Tuşundan Elimizi Çekelim Ses Açma Tuşu Basılı Kalsın Recovery ekranı açıldığında tüm tuşlardan elimizi çekelim..
-Karşınıza Gelen Ekranda wipe data/factory reset yazısının üzerine ses kısma tuşuyla gelelim ve ses açma tuşuna parmağımız basılı iken açma kapama tuşuna basalım.
-Gelecek olan ekranda bir tane Yes Delete All User Data olacaktır. Üzerine ses kısma tuşuyla gelelim ve ses açma tuşuna parmağımız basılı iken açma kapama tuşuna basalım.
-Sıfırlama işlemi tamamlandığında karşımıza gelen ekranda Reboot System Now yazısının üzerine gelelim ses açma tuşuna parmağımız basılı iken açma kapama tuşuna basalım.
Cihaz kapanıp açılacaktır. Açıldığında kolay kurulum adımları gelecektir. Dil – Google Hesabı vb. Kolay kurulum işlemi bittiğinde cihazınızı kullanabilirsiniz.

Hocam yukarda "wipe data/factory reset defalarca yaptım çözüm olmadı." dedim ama okumadınız heralde. Tablet henüz açılmadı yani sonradan bu hatayı verenler düzeliyor. Ama bu bahsettiklerim geldiğinde bu hatayla açılmıştı. Herhangi bi aktivasyon ekranı gelmedi

Hiç denemediysem 5 tablette 20 kez denedim hiç biri düzelmedi. Düzelenler başta zaten çalışanlar .. Başka yapabileceğimiz birşey var mı acaba?

bendede aynı sorun oluyor bazen.. kapalıyken tekrar tekrar deniyorum düzeliyor bazen ama seninki biraz uzamış arıza kaydı... bende de reset yemiyor siliniyor desede silmiyor.. yolluycaz galiba

pybs de kayıtı müdür adına girmeyi denediniz mi? birde kaydet dediğiniz zaman kaydedildi falan yazmıyomus diyolar ama tam emin değilim

kani6161' Alıntı:
komut yok ekranında tekrar açma düğmesi ve ses açma düğmesine basar iseniz komutlar geliyor bende

Bunu bi deneyim hocam .. dincer kardeşim kurum girişi yapıyoruz evet. 0 öğretmen 0 öğrenci tableti görünüyor.

Hocam yine denedim açma kapama ve ses açmaya basıyorsun general mobil yazısı iki kere çıkana kadar basılı tutuyorsun. Komut yok ekranında tekrar iki kere ayı tuşlara basıyorsun geliyır.

kani6161' Alıntı:
Hocam yine denedim açma kapama ve ses açmaya basıyorsun general mobil yazısı iki kere çıkana kadar basılı tutuyorsun. Komut yok ekranında tekrar iki kere ayı tuşlara basıyorsun geliyır.

hocam biraz daha açabilir misin iki kere aynı tuşlara basıp çekiyor muyuz yoksa basılı mı tutuyoruz. baştan bi alsak

her zaman çözüm olmuyor bende de var wipe data ile düzelmeyen tabletler direkt servislik

peki hocam servise göndermek için pybs sistemine kayıt yapmak gerek diyorlar. Fakat biz sisteme girdiğimizde 0 tablet görünüyor. siz arıza kaydı yaptınız mı

Hocamın anlattığı şekilde ben de yaptım. Sadece ses arttırma düğmesine ve güç düğmesine açtıktan sonra birlikte basmadım, onaylamak için sadece güç düğmesine bastım. Reset işlemi gerçekleşti fakat benim sorunuma çare olmadı, servise gitmesi gerekiyor.

BBNET
Geri