Öğretmen tabletime serbestlik mi geldi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar geçen sen meb'in verdiği öğretmen e-tab4 tabletimi uzun zamandır kullanmamıştım. dün bir bakayım dedim..güncelleme falan yaptıktan sonra biraz inceledim..bir de ne göreyim?
facebook youtube ne varsa giriyor...üstelik durduk yere şarzı biten tablet şimdi canavar gibi olmuş gayet iyi şarj ömrü var...ne oldu anlamadım?..yoksa bu bir rüya mı?

etab5 ler serbest ılunca dedim bu etab 4 e de gelir bişeyler geçen hafta denedim formatladım yeniden etkinleştirdim ama güncelleme falan gelmedi sınırlı hala. en son dün gece actım puffin browser kudum flash için ama uygulamayı sildi hemen. face youtube denemedim.

facebook youtuba girlir olmuş :) play marketten uygulama yukleyince önce uygulamayı devre dışı bırakıyor, play marketten tekrar etkinleştir deyince bi daha silmiyor.

sezginozturk' Alıntı:
iyi oldu buraya yazdığınız.
görürsünüz yakında :)
etab5 full serbest öğretmene öyle olacağı söylenmişti. etab4 ünde yazılımı güncellenmeli artık Vsınıf uygulaması vs lazım yani

Öğretmenler MEB'in olmayan ağlara bağlanmak istiyor. Ne yapmamız lazım.

VUR4L' Alıntı:
Öğretmenler MEB'in olmayan ağlara bağlanmak istiyor. Ne yapmamız lazım.
bağlanabilirler sıkıntı yok ki. etab5 lerde mdm cihaz yöneticisi kısmından ortamda bulunan her türlü koblosuz ağa bağlanabilirler.

Evet giriyormuş. Bende tablet yok, 3-4 tane öğretmen giremiyoruz deyince ben de engelli zannettim :mrgreen:

Arkadaslar bu tablet diger tabletlere gore daha iyi dosya aktarimi icin airdroidi kullaniyorum fena degil

ferhaterkus' Alıntı:
ferhaterkus' Alıntı:
Öğretmen Etab 5 lerde usb klavye ve yazıcı kullanamıyormuyuz?
???

hocam otg-usb girişi engellenmiş çeşitli programlarla denedim usb diagnostik falan ama olmadı

root işlemi yapılırsa otg desteği devreye girer öyle kullanabiliriz ama yasal değil o şekilde de :)

SeA_' Alıntı:
ferhaterkus' Alıntı:
ferhaterkus' Alıntı:
Öğretmen Etab 5 lerde usb klavye ve yazıcı kullanamıyormuyuz?
???

hocam otg-usb girişi engellenmiş çeşitli programlarla denedim usb diagnostik falan ama olmadı

root işlemi yapılırsa otg desteği devreye girer öyle kullanabiliriz ama yasal değil o şekilde de :)

Teşekkürler hocam :+1:

BBNET
Geri