Öğretmen tableti Sorunu

Kodla Büyü

serdem89

Aktif Üye
İyi akşamlar arkadaşlar;
Bizim okulda fatih projesi yok btr görevimde yok o yüzden tabletler hakkında pek bilgim yok. Bu sene okulumuza farklı bir okuldan bir öğretmenimiz geldi eski okulunda fatih projesi olduğu için elinde öğretmen tableti var. Yalnız tablet şu an çalışmıyor, açılıyor hiç bir şey yapmıyor ağ bağlantısı soruyor fakat ağa bağlanmıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Çözümünü bilen var mı?

Benim anladığım kadarıyla tablet güncelleme istiyor fakat meb ağına bağlanması lazım sanırım doğru mu tahmin ediyorum. Tablet meb ağına bağlanır mı? Bağlanınca çalışmaya başlar mı? Bilgisi çözüm önerisi olan var mı?

reset büyük ihtimalle sorunu çözer hocam da,proje uygulanan bir okuldan proje uygulanmayan bir okula geçen öğretmen ve öğrenciden tabletini almamızı söylediler bize. O Arkadaşın tabletini niye almamışlar ki ? İlginç...

"Tablet bilgisayar yönetim yazılımı farklı bir okulda çalışmayan tablet bilgisayarlar okulda bırakılır. Bu durumda öğretmene gittiği okulun bağlı bulunduğu il/ilçe MEM’lerdeki yedeklerden yeni bir TBS verilir. "

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün 10.07.2014 tarih ve 89692170/705.02/2906763 sayılı yazısının ekidir.

İl formatörlerinin yaptığı toplantıda şöyle söylenmişti: Pilot okullarda verilen tabletler ile Faz-1 de verilen tabletlerin sistemleri birbirinden farklı, bu sebepten tablet nakil giderken aynı sistemin olduğu okula nakil gidebilir. Yoksa gittiği okulda çalışmaz. Yani pilot okulun tableti faz-1 ve faz-2 okulunda çalışmaz.

Bu gerçekten böyle mi?

BBNET
Geri