Öğretmen tableti kırıldı? Napcaz?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Mrb arkadaslar
Öğretmen arkadasın etab-5 öğretmen tableti kırıldı. Çocuğu düşürmüş.
Ne yapabiliriz? Nasıl bir yol izleyeceğiz?
Tesekkürler

Telpa servise gönderin, büyük ihtimal para isterler. Başka birşey yapmanıza gerek yok...

benim öğrencilerden biri e-tab4 tabletini düşürüp camını kırdı. arıza kaydını oluşturup servise gönderdim. 200tl ücret istediler. muhtemelen e-tab5 daha pahalıdır.

Bizde de öğrenci tabletini düşürüp kırmıştı. Teknik servisle görüştüm en az 300 tl olur dediler. Öğrencide göndermek istemedi servise böyle kullanırım dedi.

Telpayı aradım. Tablet için 08002112844 verdiler ama arıyorum eksik numara cevirdiniz diyor

Anladıgım kadarıyla şöyle bir cözüm düşünülüyor.
Önce istemiyorum diye iade edilecek.
Aktive oldugu için sistemden kendini düşürtecek
Bi zaman sonra yaw ben pişman oldum bi tablet verin denilecek
Kendisine yedek tabletlerden verilecek ve aktive edilecek. Kırık tablet kutuda kurbanını bekleyecek

cyln' Alıntı:
Kendisine yedek tabletlerden verilecek ve aktive edilecek. Kırık tablet kutuda kurbanını bekleyecek

Bu kadar sahtekarlığa girmez sanırım. Öğretmen camiası temiz, nezih, art niyetsiz ve elit bir camiadır ;)

cyln' Alıntı:
..
sence tabletleri teslim eden kişi bu sorumluluğa girer mi?
hadi o girdi bir şekilde teslim aldı diyelim
yeni teslim edeceği öğretmen kırık olarak teslim alır mı !!!

cyln' Alıntı:
Yanılmıyorsam 649 tl olması lazım
Hocam yanlış anlamayın da siz neden bu kadar geriliyorsunuz? Bence sizlik bir durum yok tüm sorumluluk öğretmene ait, siz rahat olun. Ama iade ederse de kabul etmeyin veya tutanak tutulursa imza atmayın derim.

Hocam dilimin ucunu "bi sittir git" demek geliyor. Ayıp olur diye demiyorum. Kırmiyim diyorum. O hala yaw bi yolunu buluruz buluruz hade hade [emoji2] modunda. Ben de onun için bi bakınayım dedim. Şimdi belki bi yolu vardır ben bilmiyorumdur. Sonra yarın bigün bak sen halletmek istemedin sözde arkadasız bak filanca okuldan böyle halletmişler diye dönmesin dedim.
Legal sınırlarda bi çözümü yoksa yarın son noktayı koycam.

böyle karaktersiz adamlar çok malesef.O yüzden bu ülke düze çıkamıyor işte.Bedava tablet verilmiş eğitimde kullan diye.Sen götür veledine ver kırsın sonra bide üç kağıdını bulup devleti kazıklamaya çalış..İşte burada kanunların devreye girmesi lazım ama nerdeeeee..Basıcaksın cezayı sahtekarlığa bakayım bir daha tenezzül ediyormu karaktersizler. :verymad:

parası mı yok devlet maaş veriyor. ben olsam hiç iplemem şuraya yazmaya zaman bile harcamam versin 200-300 yaptırtsın :verymad: öğretmene kullandıramıyorsun adam gibi öğrenci napsın

etab5 ekranı kırık tableti garantiye gönderdim. Servis onarım ücreti olarak 310 TL fiyat söylemişler. Bilgilendirmek için yazayım dedim. Kolay gelsin arkadaşlar..

BBNET
Geri