Öğretmen Partisi %49 ile iktidar..:)

Kodla Büyü

Tenten

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,568
sayın başabakanımız boşu boşuna öğretmenlerin eylemi için konuşmadı.
başkanlığı için en büyük tehlike öğretmen partisinden gelebilir.
23 mayıs eylemi tüm çalışanların özellikle eğitim hizmetleri kolunda katılımla çok farklı bir boyut kazandı.
23 mayıs farklı sendikaların iş kolunda da bir üst örgütlenmeye ihtiyaç olduğunu gösteriyor.
Öğretmenlerin özlük haklarını arayabilmeleri için Eğitim iş kolu konfederasyonu örgütlenmesinede ihtiyaç var.

4688 sayılı kamu görevlileri sendikaları kanunu gereğince kamu görevlileri sendikaları ile konfederasyonların üye sayılarına ilişkin 2011 temmuz İstatistikleri hakkında tebliğe göre eğitim iş kolu çalışanlarının toplam örgütlü çalışanların arasında ki oranı %49.
6smyj.png
 
Ben başbakanın bu laflarından sonra bu başbakana en az 1-2 dönem oy vermem. Ta ki kendini affettirene kadar, dün nasıl 2-3 dönem başka partileri cezalandırdı ama bugün yine onlara oy vermek zorunda kaldı isem, 2 dönem de buna cezamı veririm, etkisi tartışılır.

Amaaa

700 bin öğretmen
Bunun eşi(Tayyip eşin için bunu söyledi, eşini toplum gözünde bu durumda gösterdi, rencide etti, ne sebeple olursa olsun eşin mi Tayyip mi arkadaş, git istediğine ver, karışmam, ama ortada böyle bir durum var, sandığa gittiğinde eşinin yaşadığı bu durumu göz önüne almanı istiyorum, verebiliyorsan git yine ona ver)

Anası, babası(ana, baba oğlunuzu, kızınızı bu duruma düşüren, böyle rencide eden bir adama oy verecekseniz gidin verin, ama oğlunuz, kızınız bu adamın ve bakanının uygulama ve laflarından çok alındı, gidin istediğinize oy verin ama oğlunuzun, kızınızın hatırı varsa, en azından Tayyip'den BİRAZCIK FAZLA hatırı varsa gözünüzde sandık başına gittiğinde bu durumu göz önüne al, verebilirsen git yine ver, karışmam, seçim bu, herkesin kendi seçimi ama oğlunuzun, kızınızın durumunu da bilin, Tayyip mi oğlunuz ben mi)

Emekli öğretmenler, onların eşleri, onların çocukları ve hatta torunları

Kardeşlerinizi saymıyorum haydi

Eh bir de bunların kesişim kümeleri var, onları da düşeceğiz toplam sayıdan ama yine nereden baksanız

5 milyon oy eder.

Biz aklımızı başımıza alırsak, anamız, babamız, eşimiz aklını başına alırsa

kendi canını, kanını elin milyarder Tayyib'ine, oğlu gemicik sahibi ABD vatandaşı Tayyib'ine değişmezse
bu kadar da gözü var görmeeez, kulağı var işitmeeez olmadı ise

herhalde kendi eşine, oğluna, kızına yapılan bu haksızlık karşısında ihtarımıza destek verirler.

5 milyon oy %15 demektir nereden baksan.

Sadece öğretmenler %15'lik bir etki yaptırabilirler iktidarın oyunda.

Yeter ki Tayyib'in gemiciği alırken kime aldığını bilin, Tayyib'i babanızın oğlu zannetmeyin.

Oğlum gemiciği sana mı alıyor, kendi oğluna mı? Ne bu kadar savunuyorsun? Kendi zarar gördüğün, rencide olduğun durumlarda bari savunma. Ve ihtarını çek.
 
hocam,
öğretmene gelene kadar......
13 milyon yoksul,
10 milyon emekli,
Yunanistan nüfusunun 2 katı kadar insan........
emeklilerin oyunu en azından 2 ile çarp.......

ama en çok destekleyenler de yine bu kesim.....

neyse hocam,
sabah sabah uğraşma,
demek ki herkes memnun ki halinden.........
 
bu arada,
seminer var,
oraya gidecem birazdan.

dersler aksamasın diye haftasonuna
koymuşlar.
 
Ben siber ordu kurmayi teklif ediyorum.cyber warrior gibi.icimizde teskilatimiz,misyonumuz olsun.hangi gazete ogretmene laf etti onun dunyasini elinden alalim.bu benim hayalim ama mutlaka yapacagim.
 
Buzkırıcı' Alıntı:
Ben siber ordu kurmayi teklif ediyorum.cyber warrior gibi.icimizde teskilatimiz,misyonumuz olsun.hangi gazete ogretmene laf etti onun dunyasini elinden alalim.bu benim hayalim ama mutlaka yapacagim.
Hocam bu tür şeyleri her yerde dillendirme. Hukuki açıdan sıkıntı çıkmasın.
 
ben bu hükümete hala oy verecek öğretmen varsa düşünüp taşınıp öyle oy vermeli..çünkü paradan çok herkes bizi aşağıladı resmen..para kazanırsın ama itibarı nasıl kazanacaksın..ben hala 2-3 yılda bir eski ilkokul öğretmenimi görsem saygıdan elini öper gözlerim dolar..gerçekten elini ayaklarını öperim ..40 yıl kölesi olmak lazım
 
teksen' Alıntı:
bu arada,
seminer var,
oraya gidecem birazdan.

dersler aksamasın diye haftasonuna
koymuşlar.


HAFTA SONU ÇALIŞMA GÜNÜ DIŞINDA SEMİNERE GİTMEYELİM ÖYLE SAÇA BÖYLE TARAK...BİRAZ DİK DURALIM HOCALARIM...
 
Ben hiç sanmıyorum bu adamlara oy veren öğretmenlerin seçim günü başka bir partiye oy vereceklerini, ne dersek diyelim gördüğüm gözlemlediğim birşey var çok umursamıyorlar edilen o kadar lafı. Biz burada söylenen her şeyi duyuyoruz ancak bilgisayar açmayan, kim ne demiş bilmeyen o kadar çok öğretmen var. Bunun yanında edilen laflara kulağını tıkayan, ideolojik olarak yine bunlara oy verecek adamlarda var çok müslümanya bunlar :)

Neyse balık baştan kokar bundan sonra Ömer Dinçerinde kimden emir aldığı ortaya çıktı onada kızmama gerek kalmadı :)
 
Ben bu öğretmen milletine artık hiç güvenmem. oy vermem diyenlere bakmayın seçim geldiğinde hükümet ağızlarına bir parmak bal çalar yine oyların çoğunu alır. biz seçim zamanı bu formda anket yaptık sonuç %50 den fazlaydı. değişen yine birşey olmaz. sözleşmeli öğretmenleri hatırlayın. sözleşmeli öğretmenliği çıkaran akp dir destekleyen ebs dir. ama sonuçta o öğretmenler ebs ye üye oldu akp ye de oy verdi.

öğretmnler hep bakanları suçladı tayyip iyidir ama MEB bakanları kötüdür diye aslında öyle olmadığı işte bugün belli oldu. bu öğretmnler daha çok çeker
 
Başbakanın artık öğretmenlerin oyuna ihtiyacı yok.
Yıllardır yaptığı çalışmalar meyvesini verdi. İnsanlar halinden memnun. 2002 öncesi asgari ücretle çalışan çoğu insan artık hiç çalışmıyor. Herhangi bir sosyal güvencesi olmadığı halde yeşil kartı ile doktora gidip ilacını yazdırabiliyor, dünyaya getirdiği 9.-10. çocuğu devlet hastanesinde doğuyor, okula gönderdiği çocuğa kuruş para harcamadan kıyafetinden kitabına kadar her şey devletten, evine kömür ve gıda yardımı geliyor ... 600 küsür liraya asgari ücret çalışmaktansa hiç çalışmadan gelen yardımlarla yaşamak daha avantajlı geliyor. Gerçekten ihtiyacı olan insanlara yardım yapılması güzel ama şu an kantarın topuzu kaçmış durumda. Sağlığı ve maddi durumu yeterli çok sayıda aile de haketmediği halde bedavadan yardım alıyor. Kahvehaneler çalışmayan ama iş de aramayan insanlarla dolu.

Memurlar ve orta gelirli aileler ile yoksulların nüfus artışı arasında logaritmik fark var. Orta tabaka evlense bile en fazla 2 çocuk yapabiliyor. Toplum içinde yüzdesi git gide daha azalıyor. Yoksulların ise her seçim döneminde bir kaç milyonu daha 18 yaşını doldurup oy kullanacak hale geliyor. Bedavadan yaşamalarını sağlayan siyasilere oylarını veriyorlar. Milyonlarca seçmenin içinde 700 bin öğretmen devede kulak. Öğretmenlerin de bir kaç yüzbini ne derse desin başbakana oy vermekten vazgeçmez.

Bir kaç bin kişilik zengin aile ile ülkenin kaymağını yemeye devam ediyor. Memurların da iş güvencesi kaldırılıp maaşları asgari ücrete çekilince ülkede orta tabaka sıfırlanacak. Sadece çok zenginler ve sadece yoksullardan oluşan bir toplum hedefleniyor.

Her uygulamasında hükümetin arkasında olan, seçimlerde, referandumda oy toplamak için parti temsilcilerinden fazla çalışan EBS yetkilileri bakalım başbakanlarına nasıl tepki verecek. Göstermelik yazılı açıklamalar ne kadar uygulamaya geçecek. Ahmet Gündoğdu kendi işini bırakıp şimdiden AKP bakanı-milletvekiliymiş gibi muhalefet partilerine cevap veriyordu.
 
asker halinden memnun mu?
çifiçi halinden memnun mu?
memur halinden memnun mu?
esnaf halinden memnun mu?
sanatçılar halinden memnun mu?
işçi halinden memnun mu?
hepsine sorun %90'ı halinden memnun değil. iyide aga bu %50 oyu kim veriyor ben anlamadım gitti hala anketlerde %54 çıkıyormuş
 
2011
................Adalet ve Kalkınma Partisi.......Cumhuriyet Halk Partisi..........Milliyetçi Hareket Partisi
Aldığı oy............21.399.082.......................11.155.972.......................5.585.513






700bin atanmış öğretmen
400bin atama bekleyen öğretmen
200bin dersanede çalışan öğretmen
170bin emekli öğretmen
____________________________
1.5 milyon * 4 ortalama = 5 milyon kişi olan bir camia (dost akraba hariç hiç de az değil...)
 
cesur yürek2' Alıntı:
asker halinden memnun mu?
çifiçi halinden memnun mu?
memur halinden memnun mu?
esnaf halinden memnun mu?
sanatçılar halinden memnun mu?
işçi halinden memnun mu?
hepsine sorun %90'ı halinden memnun değil. iyide aga bu %50 oyu kim veriyor ben anlamadım gitti hala anketlerde %54 çıkıyormuş

millet + larla - leri hesaplıyor ona göre değerlendirme yapıyor, mhp ve chp yi alternatif görmüyor, bu.
 
arkadaşlar 800-900tl ye çalışan birsürü vatandaşımız var. RTE konuşmasını inanın hepside destekliyor ve alkışlıyorlar.biz olsak olsak 700bin öğretmen ve ailesiyiz.
ya 70 milyonun diğer gerisi ne düşünüyor.
RTE haklı diyor, öğretmen 2000 tl maaş alıp birde beğenmiyor. bunlara herşey müstehaktır diyorlar.
boşu boşuna kimse RTE oyları düşer diye kendini kandırmasın. memurların maaşlarında bırakın zam yapmayı indirim yapsalar bile oyları pek düşmez.
adam işi bildiği için rahat. olay ülkedeki gelir düzeylerindeki farklılıklardan kaynaklanıyor. bir tarafta sabah 8 akşam 8-- 900tl ya çalışan işçi
bir tarafta sabah 8 akşam 4 çalışan 1650-2300 tl alan ve memnun olmayan eğitimçiler. sizce halk kimi tutar. malesef durum bu bence arkadaşlar.
karşısına rakip adam gibide kimse yok malesef...
 
netame' Alıntı:
cesur yürek2' Alıntı:
asker halinden memnun mu?
çifiçi halinden memnun mu?
memur halinden memnun mu?
esnaf halinden memnun mu?
sanatçılar halinden memnun mu?
işçi halinden memnun mu?
hepsine sorun %90'ı halinden memnun değil. iyide aga bu %50 oyu kim veriyor ben anlamadım gitti hala anketlerde %54 çıkıyormuş

millet + larla - leri hesaplıyor ona göre değerlendirme yapıyor, mhp ve chp yi alternatif görmüyor, bu.

Peki bu -lere karşı tepkimizi nasıl ortaya koyacağız, 1 eksi olsa tamam tolore eder, 2 olsa tamam tolore ettik de 30 olunca nasıl tolore edeceğiz,

Bir şekilde ihtar çekmek lazım, yoksa her yaptıklarının destek bulduğunu zannedecekler.

Tepki oyu da değerli bir oymuş bunu anladım.

Hiçbir partiyi sahiplenmeden ben mesajımı nasıl verebilirimi düşünmemiz lazım.
 
agazi' Alıntı:
arkadaşlar 800-900tl ye çalışan birsürü vatandaşımız var. RTE konuşmasını inanın hepside destekliyor ve alkışlıyorlar.biz olsak olsak 700bin öğretmen ve ailesiyiz.
ya 70 milyonun diğer gerisi ne düşünüyor.
RTE haklı diyor, öğretmen 2000 tl maaş alıp birde beğenmiyor. bunlara herşey müstehaktır diyorlar.
boşu boşuna kimse RTE oyları düşer diye kendini kandırmasın. memurların maaşlarında bırakın zam yapmayı indirim yapsalar bile oyları pek düşmez.
adam işi bildiği için rahat. olay ülkedeki gelir düzeylerindeki farklılıklardan kaynaklanıyor. bir tarafta sabah 8 akşam 8-- 900tl ya çalışan işçi
bir tarafta sabah 8 akşam 4 çalışan 1650-2300 tl alan ve memnun olmayan eğitimçiler. sizce halk kimi tutar. malesef durum bu bence arkadaşlar.
karşısına rakip adam gibide kimse yok malesef...

Oysa ben 700 lira alan adam için de üzülüyorum, özel sektörde köle gibi çalıştırılan için de üzülüyorum.

Onların da en az bizler kadar maaş almasını, çocukları ile daha fazla vakit geçirmesini istiyorum. Sömürülmesin istiyorum. Bazen yüzleri inceliyorum, bizim insanımız bunları haketmiyor diyorum. Daha iyisini herkes hakediyor, herkes istemeli diyorum.

Ama onlardan bazıları herkesin iyi olmasını isteyeceğine, ben 700 alıyorum onlar da 700 alsın istiyor olduğunun farkında değil.

Yahu kimi savunuyorsun adamım? Ben senden görüyorum kendini, sen neden bana haset ile bakıyorsun.

Haset ile bakacaksan gemiciklere haset et. 2000 lira maaşlı orta gelirliyi savunacağına ülker fatihini, gemicik sahibini savunuyorsun.
 
cesur yürek2' Alıntı:
ben onu bunu bilmem bu hükümet duruduğu sürece öğretmenin yüzü gülmez hatta bilişimcinin yüzü hiç gülmez
Sizin gibi muhalefet olduktan sonra bunlara bir şey olmaz kardeş

biz onlarca mesaj atarız aynı terane, her zaman her durumda ne söyleyeceğimiz belli, hoca bir mesaj atar işi bitirir. onerim-var-f4/ogretmenlere-15-saat-calisiyor-diyen-basbakana-faks-t88301.html#p934994

Bu insanları iktidar yapan Tuncay Özkan tipi muhalefettir. Her kişinin doğrusu yanlışı tartışılır ama ağzından sadece olumsuzluklar çıkıyor, nefret kusuyorsan, ümit vaat edemiyorsan alternatif olamıyorsan, kapa çeneni sus, en iyi muhalefeti o zaman yaparsın. E doğruları söylemeyelim mi, haksızlıkları söylemeyelim mi, söyle ama, zamanı gelince yapılan iyi işleri de aynı tonla haykır, her iyi işin altında bir bit yeniği arama ki söylediklerinin bir anlamı olsun, iyi iş nasıl anlaşılır diyorsan anadolu insanının kalbine, sözüne bak neye iyi diyorsa iyi odur...
 
netame' Alıntı:
cesur yürek2' Alıntı:
ben onu bunu bilmem bu hükümet duruduğu sürece öğretmenin yüzü gülmez hatta bilişimcinin yüzü hiç gülmez
Sizin gibi muhalefet olduktan sonra bunlara bir şey olmaz kardeş

biz onlarca mesaj atarız aynı terane, her zaman her durumda ne söyleyeceğimiz belli, hoca bir mesaj atar işi bitirir. onerim-var-f4/ogretmenlere-15-saat-calisiyor-diyen-basbakana-faks-t88301.html#p934994

Bu insanları iktidar yapan Tuncay Özkan tipi muhalefettir. Her kişinin doğrusu yanlışı tartışılır ama ağzından sadece olumsuzluklar çıkıyor, nefret kusuyorsan, ümit vaat edemiyorsan alternatif olamıyorsan, kapa çeneni sus, en iyi muhalefeti o zaman yaparsın. E doğruları söylemeyelim mi, haksızlıkları söylemeyelim mi, söyle ama, zamanı gelince yapılan iyi işleri de aynı tonla haykır, her iyi işin altında bir bit yeniği arama ki söylediklerinin bir anlamı olsun, iyi iş nasıl anlaşılır diyorsan anadolu insanının kalbine, sözüne bak neye iyi diyorsa iyi odur...

sizin gibi hala ümit edenler olduğu sürece bu işler çözülmez. tuncay özkanla benim ne alakam var ben eğitimciyim. eğitimin ne hala geldiği öğretmenin ne hale geldiği ortada. sen hala uyu ümit et. bizde susalım sen konuş. akp yıllarca öğretmnlerle dalga geçsinler sende otur iyişeylerden bahset. eğitim adına yapılmış bir tane iyi bir şey söyle bende alkışlayım. dediğin gibi anadolu insanı saftır. bu saflığınıda birileri iyi kullanıyor.
 
cesur yürek2' Alıntı:
netame' Alıntı:
cesur yürek2' Alıntı:
ben onu bunu bilmem bu hükümet duruduğu sürece öğretmenin yüzü gülmez hatta bilişimcinin yüzü hiç gülmez
Sizin gibi muhalefet olduktan sonra bunlara bir şey olmaz kardeş

biz onlarca mesaj atarız aynı terane, her zaman her durumda ne söyleyeceğimiz belli, hoca bir mesaj atar işi bitirir. onerim-var-f4/ogretmenlere-15-saat-calisiyor-diyen-basbakana-faks-t88301.html#p934994

Bu insanları iktidar yapan Tuncay Özkan tipi muhalefettir. Her kişinin doğrusu yanlışı tartışılır ama ağzından sadece olumsuzluklar çıkıyor, nefret kusuyorsan, ümit vaat edemiyorsan alternatif olamıyorsan, kapa çeneni sus, en iyi muhalefeti o zaman yaparsın. E doğruları söylemeyelim mi, haksızlıkları söylemeyelim mi, söyle ama, zamanı gelince yapılan iyi işleri de aynı tonla haykır, her iyi işin altında bir bit yeniği arama ki söylediklerinin bir anlamı olsun, iyi iş nasıl anlaşılır diyorsan anadolu insanının kalbine, sözüne bak neye iyi diyorsa iyi odur...

sizin gibi hala ümit edenler olduğu sürece bu işler çözülmez. tuncay özkanla benim ne alakam var ben eğitimciyim. eğitimin ne hala geldiği öğretmenin ne hale geldiği ortada. sen hala uyu ümit et. bizde susalım sen konuş. akp yıllarca öğretmnlerle dalga geçsinler sende otur iyişeylerden bahset. eğitim adına yapılmış bir tane iyi bir şey söyle bende alkışlayım. dediğin gibi anadolu insanı saftır. bu saflığınıda birileri iyi kullanıyor.

Sözlerimin neresinde bunlardan ümit bekler ifade buldun?

Lafı çevirmeyin, size diyorum ümit vadedebiliyor musunuz diye, -yok..

kalkıp burada Mhp'nin, BBP'nin projelerini, bunlar iktidardan giderse ne gibi iyileştirmeler yapacağını yazabiliyor musun, hayır. Yazamazsın, vadedemezsin çünkü öyle bir konumun yok. Naparsın, ancak iktidarı kötüleyerek kendince yanlışlarını göstererek siyasi görüşüne yardımcı olursun. Bu da tek yönde söylem geliştirdiğin için inandırıcılığını ortadan kaldırır.

T. Özkan da yıllarca gazeteci olarak bunu yaptı, CHP yi savunamadı açık açık ancak Akp yi hep kötüleyebildi. Aynısını şimdi Yılmaz Özdil de yapıyor. Chp nin propagandasını yapamıyor ama her fırsatta hükümete giydiriyor, başka söylemi yok, inandırıcılık sıfır, istediği kadar doğruları yazsın, sadece kendi görüşündekiler okuyor, yazdıklarına hayran kalıyor. Abbas Güçlü yine bir nebze objektif sayılabilir. Sesi yüksek çıkan muhalif kişiler olduğu için örnekleri bu kişilerden verdim. Haklısın senin bu kişilerle hiçbir alakan yok, olamaz da. Ortak yanınız var sadece, o da yaptığınız kalitesiz muhalefetin bu iktidara yaraması. Saygınlığı olmayanın sözüne itibar edilmez...

Buradan sonrasını iyi oku lütfen:
Hep olumsuz söylem, hep karalama, sonra ya bunlar nasıl %54 alıyor diye uzaklara boş boş bakarsınız, hiç bir de farklı şeyler deneyelim demek aklınıza gelmez.

Bunlar zaten kendi kendilerinin ipini çekiyorlar, ayakları dolanıyor yanlış yapınca. Böyle ortamlarda insanların kendi yolunu kendi bulması lazım, hakikaten yanlış yapıyorlar, yanlışları da varmış diyerek kendi değerlendirmelerini yapmaları lazım. Salak yerine koyup; bak gördün mü naptılar, biz size dememiş miydik, bize inanmıyordunuz ne mal oldukları ortaya çıktı diye söylem geliştirirsen, insanları yanlış tercih yaptıkları için mahçup durumda bırakırsın. Bu mahçubiyetini gizlemek için hatasında ısrar da edebilir. Milletin sesini susturarak onların yerine de muhalefet yapanlar, doğruları bir tek kendilerinin bildiklerini sananlar insanlara yapmaları gerekeni söyleyerek tepki oluşturdular ve iktidarı hazırladılar. Artık insanları kendi haline bırakın.
 
başbakanı affetmekten bahseden arkadaşlar var? :) yuh be. bazen GIRGIR dergisinden çok komik oluyor bu forum.Valla sayın başbakanın da sizin affınıza ihtiyacı vardı:)
lütfen komik olmayın. Mesleği itibarsızlaştıma politikasını tamamlayanları affedebileceksiniz öyle mi ?askeriyeden sonra eğitim camiasını da toplum önünde rezil rüsva ettiler.
insanlar hak ettikleri gibi yönetilirler. tr de %50 ise 700binde 350bine karşılık gelir demek ki düz mantıkla istatistiki olarak konuya topic atanların yarısı da oy vermiş.
o zaman ağlamaya gerek yok bebeğe emzik çoktan verilmiş bebek büyümüş.....
boş verin artık bu boş konularla konuşmayı harekete geçin ki tepkinizi gösterin topluma.
arkadan konuşmakla yazmakla lafla gemicik yürümez.

saygılar
 
netame' Alıntı:
cesur yürek2' Alıntı:
netame' Alıntı:
cesur yürek2' Alıntı:
ben onu bunu bilmem bu hükümet duruduğu sürece öğretmenin yüzü gülmez hatta bilişimcinin yüzü hiç gülmez
Sizin gibi muhalefet olduktan sonra bunlara bir şey olmaz kardeş

biz onlarca mesaj atarız aynı terane, her zaman her durumda ne söyleyeceğimiz belli, hoca bir mesaj atar işi bitirir. onerim-var-f4/ogretmenlere-15-saat-calisiyor-diyen-basbakana-faks-t88301.html#p934994

Bu insanları iktidar yapan Tuncay Özkan tipi muhalefettir. Her kişinin doğrusu yanlışı tartışılır ama ağzından sadece olumsuzluklar çıkıyor, nefret kusuyorsan, ümit vaat edemiyorsan alternatif olamıyorsan, kapa çeneni sus, en iyi muhalefeti o zaman yaparsın. E doğruları söylemeyelim mi, haksızlıkları söylemeyelim mi, söyle ama, zamanı gelince yapılan iyi işleri de aynı tonla haykır, her iyi işin altında bir bit yeniği arama ki söylediklerinin bir anlamı olsun, iyi iş nasıl anlaşılır diyorsan anadolu insanının kalbine, sözüne bak neye iyi diyorsa iyi odur...

sizin gibi hala ümit edenler olduğu sürece bu işler çözülmez. tuncay özkanla benim ne alakam var ben eğitimciyim. eğitimin ne hala geldiği öğretmenin ne hale geldiği ortada. sen hala uyu ümit et. bizde susalım sen konuş. akp yıllarca öğretmnlerle dalga geçsinler sende otur iyişeylerden bahset. eğitim adına yapılmış bir tane iyi bir şey söyle bende alkışlayım. dediğin gibi anadolu insanı saftır. bu saflığınıda birileri iyi kullanıyor.

Sözlerimin neresinde bunlardan ümit bekler ifade buldun?

Lafı çevirmeyin, size diyorum ümit vadedebiliyor musunuz diye, -yok..

kalkıp burada Mhp'nin, BBP'nin projelerini, bunlar iktidardan giderse ne gibi iyileştirmeler yapacağını yazabiliyor musun, hayır. Yazamazsın, vadedemezsin çünkü öyle bir konumun yok. Naparsın, ancak iktidarı kötüleyerek kendince yanlışlarını göstererek siyasi görüşüne yardımcı olursun. Bu da tek yönde söylem geliştirdiğin için inandırıcılığını ortadan kaldırır.

T. Özkan da yıllarca gazeteci olarak bunu yaptı, CHP yi savunamadı açık açık ancak Akp yi hep kötüleyebildi. Aynısını şimdi Yılmaz Özdil de yapıyor. Chp nin propagandasını yapamıyor ama her fırsatta hükümete giydiriyor, başka söylemi yok, inandırıcılık sıfır, istediği kadar doğruları yazsın, sadece kendi görüşündekiler okuyor, yazdıklarına hayran kalıyor. Abbas Güçlü yine bir nebze objektif sayılabilir. Sesi yüksek çıkan muhalif kişiler olduğu için örnekleri bu kişilerden verdim. Haklısın senin bu kişilerle hiçbir alakan yok, olamaz da. Ortak yanınız var sadece, o da yaptığınız kalitesiz muhalefetin bu iktidara yaraması. Saygınlığı olmayanın sözüne itibar edilmez...

Buradan sonrasını iyi oku lütfen:
Hep olumsuz söylem, hep karalama, sonra ya bunlar nasıl %54 alıyor diye uzaklara boş boş bakarsınız, hiç bir de farklı şeyler deneyelim demek aklınıza gelmez.

Bunlar zaten kendi kendilerinin ipini çekiyorlar, ayakları dolanıyor yanlış yapınca. Böyle ortamlarda insanların kendi yolunu kendi bulması lazım, hakikaten yanlış yapıyorlar, yanlışları da varmış diyerek kendi değerlendirmelerini yapmaları lazım. Salak yerine koyup; bak gördün mü naptılar, biz size dememiş miydik, bize inanmıyordunuz ne mal oldukları ortaya çıktı diye söylem geliştirirsen, insanları yanlış tercih yaptıkları için mahçup durumda bırakırsın. Bu mahçubiyetini gizlemek için hatasında ısrar da edebilir. Milletin sesini susturarak onların yerine de muhalefet yapanlar, doğruları bir tek kendilerinin bildiklerini sananlar insanlara yapmaları gerekeni söyleyerek tepki oluşturdular ve iktidarı hazırladılar. Artık insanları kendi haline bırakın.
öncelikle her partinin olduğu gibi BBP ve MHP nin eğitim politikları var bunu istersen çok kolay bulabilirsin hatta bunun üzerine kitapçık bile bastırdılar. en kötü eğitim polisitikası bile akp ninkinden iyidir. hiç birşey yapmasanız yine bu yapılanlardan iyidir. gerçketen bu akp nin %50-%60 alması beni ilgilendirmez bu milletin tercihidir. ama bana kalırsa 1 iyi şey yapılıyorsa 10 tane kötü iş yapılıyor. eğitim sağlık adalet terör bunların hangisinde iyileştirme var bana göre yok. resmi verilerede bakarsanız aslında ülke çok iyiye gitmiyor sadece medya süsülemesi ile ülke idare ediliyor. bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük siyastçisi bana göre muhsin yazıcıoğluydu ama onuda bu sistem yok etti. bu dönemde yapılan en büyük yanlış ötekileştirmedir. sen bile beni tuncay özkanla aynı kefeye koyuyorsun. bu ülkede akpliler ve diyerleri matığı sizce ne kadar doğru. akp lilere bakarsanız biz yanlışa yanlış diyoruz diyorlar bunların hepsi yalan. ABD ile kol kola girip bizde arap baharı dedikleri aslında haçlı seferine katılan biz akp hükümetini savunmak bir müslümana yakışmaz. ortadoğuda ölen her insaının kanında, teacvüze uğrayan her kadının göz yaşında akp nin günahı ve oan oy verenlerin günahı vardır. ben şimdi mhp yi de bbp yi savunmadım ama hükümet kim olursa olsun ben yanlış yapanın karşısında olurum partinin ismi önemli değil.
 
cesur yürek2' Alıntı:
öncelikle her partinin olduğu gibi BBP ve MHP nin eğitim politikları var bunu istersen çok kolay bulabilirsin hatta bunun üzerine kitapçık bile bastırdılar. en kötü eğitim polisitikası bile akp ninkinden iyidir. hiç birşey yapmasanız yine bu yapılanlardan iyidir. gerçketen bu akp nin %50-%60 alması beni ilgilendirmez bu milletin tercihidir. ama bana kalırsa 1 iyi şey yapılıyorsa 10 tane kötü iş yapılıyor. eğitim sağlık adalet terör bunların hangisinde iyileştirme var bana göre yok. resmi verilerede bakarsanız aslında ülke çok iyiye gitmiyor sadece medya süsülemesi ile ülke idare ediliyor. bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük siyastçisi bana göre muhsin yazıcıoğluydu ama onuda bu sistem yok etti. bu dönemde yapılan en büyük yanlış ötekileştirmedir. sen bile beni tuncay özkanla aynı kefeye koyuyorsun. bu ülkede akpliler ve diyerleri matığı sizce ne kadar doğru. akp lilere bakarsanız biz yanlışa yanlış diyoruz diyorlar bunların hepsi yalan. ABD ile kol kola girip bizde arap baharı dedikleri aslında haçlı seferine katılan biz akp hükümetini savunmak bir müslümana yakışmaz. ortadoğuda ölen her insaının kanında, teacvüze uğrayan her kadının göz yaşında akp nin günahı ve oan oy verenlerin günahı vardır. ben şimdi mhp yi de bbp yi savunmadım ama hükümet kim olursa olsun ben yanlış yapanın karşısında olurum partinin ismi önemli değil.

Nasıl da belli söyleyeceklerin, sanki bir yere yazılmış da yeri gelince kopyala yapıştır yapılıyormuş gibi, açıkça söylüyorum Cesur Yürek mahlasıyla yazdıklarının hiçbir kesime etkisi o-la-maz... Yav he, diyorum sadece. Ve tekrar söylüyorum senin gibiler oldukça bu hükümet daha çok oy alır, sen de daha çoook düşünürsün ya bunlar nasıl bu kadar oyu alıyor diye. Bazıları çözemeyip koyunlukla itham ediyor onları, bazıları da doğruları, yanlış anlattıklarının farkında olmadıkları için bozuk plak gibi aynı yeri çalıp duruyor, hadi selametle...
 
netame' Alıntı:
cesur yürek2' Alıntı:
öncelikle her partinin olduğu gibi BBP ve MHP nin eğitim politikları var bunu istersen çok kolay bulabilirsin hatta bunun üzerine kitapçık bile bastırdılar. en kötü eğitim polisitikası bile akp ninkinden iyidir. hiç birşey yapmasanız yine bu yapılanlardan iyidir. gerçketen bu akp nin %50-%60 alması beni ilgilendirmez bu milletin tercihidir. ama bana kalırsa 1 iyi şey yapılıyorsa 10 tane kötü iş yapılıyor. eğitim sağlık adalet terör bunların hangisinde iyileştirme var bana göre yok. resmi verilerede bakarsanız aslında ülke çok iyiye gitmiyor sadece medya süsülemesi ile ülke idare ediliyor. bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük siyastçisi bana göre muhsin yazıcıoğluydu ama onuda bu sistem yok etti. bu dönemde yapılan en büyük yanlış ötekileştirmedir. sen bile beni tuncay özkanla aynı kefeye koyuyorsun. bu ülkede akpliler ve diyerleri matığı sizce ne kadar doğru. akp lilere bakarsanız biz yanlışa yanlış diyoruz diyorlar bunların hepsi yalan. ABD ile kol kola girip bizde arap baharı dedikleri aslında haçlı seferine katılan biz akp hükümetini savunmak bir müslümana yakışmaz. ortadoğuda ölen her insaının kanında, teacvüze uğrayan her kadının göz yaşında akp nin günahı ve oan oy verenlerin günahı vardır. ben şimdi mhp yi de bbp yi savunmadım ama hükümet kim olursa olsun ben yanlış yapanın karşısında olurum partinin ismi önemli değil.

Nasıl da belli söyleyeceklerin, sanki bir yere yazılmış da yeri gelince kopyala yapıştır yapılıyormuş gibi, açıkça söylüyorum Cesur Yürek mahlasıyla yazdıklarının hiçbir kesime etkisi o-la-maz... Yav he, diyorum sadece. Ve tekrar söylüyorum senin gibiler oldukça bu hükümet daha çok oy alır, sen de daha çoook düşünürsün ya bunlar nasıl bu kadar oyu alıyor diye. Bazıları çözemeyip koyunlukla itham ediyor onları, bazıları da doğruları, yanlış anlattıklarının farkında olmadıkları için bozuk plak gibi aynı yeri çalıp duruyor, hadi selametle...
benim için akp nin ne kadar oy aldığı değil yapılanın yanlış yada doğruluğudur. sen bana yazdıklarımın yanlış olduğunu söyle bende ikna olursam hatamı düzeltirim. ama bu ülkede halk oy vermiyor türkiye dışı lobiler kimi isterse o iktidar oluyor.. şimdi akp obaymaya ters düşsün bakalım ülke ne hale geliyor. muhisn yazıcıoğlu neden iktidar olamadı. yurt içi ve yurt dışı lobilere boyun eğmediği içindir. halka sorsan %50 si yaızıcoğlunu çok sever peki neden oy vermedi. onuda sen düşün.
 
Geri
Üst