enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,119 Dün 14:04 da #1 Başvuruda bulunan var mı? Puan yanlış hesaplanmış itiraz edeceğim ama sizde durum puan nedir? İtiraz olmadan 30 puanım var.
Başvuruda bulunan var mı? Puan yanlış hesaplanmış itiraz edeceğim ama sizde durum puan nedir? İtiraz olmadan 30 puanım var.
R runalone Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,358 Dün 14:33 da #2 kim başvururki ona, kadrolu çalışırken sözleşmeliyi neden kabul edelim?
O osmanbtr Üye Mesajlar 49 Dün 15:54 da #3 Ben başvurdum fakat uzman öğretmen olarak. Sizin doktora veya üstü kısımdan başvurmuş olmanız gerekir. Yoksa 30 puan olmuyor maksimum puan.
Ben başvurdum fakat uzman öğretmen olarak. Sizin doktora veya üstü kısımdan başvurmuş olmanız gerekir. Yoksa 30 puan olmuyor maksimum puan.
N net008 Üye Mesajlar 34 Dün 20:23 da #5 İtiraz etme ile ilgili açıklama yer almakta; ancak itirazın nereden ve nasıl yapılacağı belirtilmemiş.
İtiraz etme ile ilgili açıklama yer almakta; ancak itirazın nereden ve nasıl yapılacağı belirtilmemiş.