ALPER TUNGA
Üye
:+1:blue123' Alıntı:arkadaşlar eğer eylem yapılmazsa hiçbir hak elde edemeyiz...bilirsinizki işçiler yıllarca eylem yapıp gerekirse maaş almadılar ama şimdi onun ekmeğini yiyorlar..
A yada B sendikası farketmez 23 mays günü herkes katılsın...sendikası olanlar olmayanlar sevk alarak..çünkü katılım %60-70lerde olursa bakın siz o zaman ek ödeme alıp almadığımıza....
blue123' Alıntı:arkadaşlar eğer eylem yapılmazsa hiçbir hak elde edemeyiz...bilirsinizki işçiler yıllarca eylem yapıp gerekirse maaş almadılar ama şimdi onun ekmeğini yiyorlar..
A yada B sendikası farketmez 23 mays günü herkes katılsın...sendikası olanlar olmayanlar sevk alarak..çünkü katılım %60-70lerde olursa bakın siz o zaman ek ödeme alıp almadığımıza....
:alkis: :alkis: :alkis:blue123' Alıntı:arkadaşlar eğer eylem yapılmazsa hiçbir hak elde edemeyiz...bilirsinizki işçiler yıllarca eylem yapıp gerekirse maaş almadılar ama şimdi onun ekmeğini yiyorlar..
baynadir' Alıntı:grev hakkımızı sadece toplu halde greve giderek alabiliriz... bireysel yaparsak ceza almamız kaçınılmaz olur...
milkay' Alıntı:baynadir' Alıntı:grev hakkımızı sadece toplu halde greve giderek alabiliriz... bireysel yaparsak ceza almamız kaçınılmaz olur...
ben iş bırakacağım. inşallah ta ceza veririler. çünkü aihm kararı ile aksaraydaki bir hocamız için açtığımız davadan 33.000 euro tazminat kazandık. emsal karar teşkil etmesi açısından ifademde de sendikam karar aldı ben de uyguladım diyeceğim. arkadaşlar bakanlık şubat ayında muş valiliğine bir yazı gönderdi. iş bırakma ile ilgili olarak. soruşturma açın ama ceza vermeyin diyor.yani boşbakanın dediğine inanmayın. Ben 23 Mayıs günü (Büyük ihtimalle)Sivas Valiliği önünde yapılacak olan eyleme katılacağım, sendikam olan TES'e destek verecek ve görev yerim olan ilçeye gitmeyeceğim.
Unutmayın. Önce haklı olacaksınız, sonra hakkınızı almak için mücadele edeceksiniz. yoksa ağlamayan bebeğe emzik ! vermezler![]()
ALPER TUNGA' Alıntı:Kamusen ve KESK beraber 23 mayısta iş brakma eylemi yapıyor başabaknın memurun gerev hakkı yok demesi üzerine memursen bu işe katılmayacak. ama başbakan bir zamanlar grev yaptığı günleri unutmuş
Kaynak?serkanozen1' Alıntı:MEMURSEN de eyleme katılacak arkadaşlar....
serkanozen1' Alıntı:Kaynak genel merkezle görüştük bu gün açıklama yapılacak...