Öğretmelere Müjde Haberinden Neffffreeet Ediyorum.

Kodla Büyü

mkankan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hemen hemen her haber sitesinin kullanıcaların gözüne sokarak özellikle büyük puntolarla yaptığı bu gereksiz, yalancı, sahtekar ve toplumu yanlış yönlendirici "Öğretmene Müjde" başlığıyla manşete sürdüğü haberlerden nefret ediyorum artık. Yeter kardeşim yaa.
Öğretmenliği bilmeyen biri çıkıp "Lanet olsun sizlere ülkenin kaymağını yiyorsunuz, hergün müjde alıyorsunuz yine de şikayet ediyorsunuz sürekli" gibi aşağılayıcı sözleriyle muhattab olmamız için mi bu haberler her hafta illa bir internet sitesinde yayınlanır.

Sabahleyin üst manşetten vermişler Başbakandan öğretmenlere müjde...

Devlet uzak köyde çalışanlar için lojman yapacakmış.. :shock:

mkankan' Alıntı:
Hemen hemen her haber sitesinin kullanıcaların gözüne sokarak özellikle büyük puntolarla yaptığı bu gereksiz, yalancı, sahtekar ve toplumu yanlış yönlendirici "Öğretmene Müjde" başlığıyla manşete sürdüğü haberlerden nefret ediyorum artık. Yeter kardeşim yaa.
Öğretmenliği bilmeyen biri çıkıp "Lanet olsun sizlere ülkenin kaymağını yiyorsunuz, hergün müjde alıyorsunuz yine de şikayet ediyorsunuz sürekli" gibi aşağılayıcı sözleriyle muhattab olmamız için mi bu haberler her hafta illa bir internet sitesinde yayınlanır.
:alkis:

Birde özellikle memurlar'da bu müjde ile başlayan haberlerin altına yorum yapan polis, bankacı, vs yorumları yok mu..

katılıyorum :-1: Sonra yapılmayanlar ,olmamış şeyler olmuş gibi sanılıyor.

aynı şekilde öğretmen adaylarına müjde başlıkları...hatta aynı haberi 2-3 ayda 10 kere servis eden trt. bizim milletimiz de her ay 40bin öğretmen alınıyor sanıyor.

arkadaşlar bu haberler tatmiyle psikolojik harp. bence devletin parmağı var. etrafımda kaç kişi varsa adamların aklında sadece haberler kalıyo. oooo iyisiniz diyo şöle maaş alıyosunuz böle maaş alıyosunuz. hele 24 kasımdaki ikramiye tam bir sahtekarlık. insanların aklında çift maaş aldığımız kalıyo.

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
hükümet politikası. öğretmeni değersizleştirme, toplumu öğretmene düşman hale getirme. 2023 e kalmadan özelleşmiş olacağız.

bencede.. özelleştirmenin temelleri atılıyo

Şöyle sessiz sedasız 3600 ek gösterge (davul zurna ile ilan etmeden) çok iyi olurdu.

◄██▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓██►

Öğretmenlik hep çok rahat iş gibi gösterilmeye çalışılıyor, öğretmenler itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Maden ocağında çalışanlar var ya, hani kömür karası ellerle evine ekmek götürenler, en az onların ki kadar zor öğretmenlerin işi. Öğretmenler aydınlatıyor kömür karası dehlizleri.. Sadece hakeden Öğretmenler, Öğretmenliği hakedenler..

BBNET
Geri