Öğrenim kredisini çatır çatır yemiştim ki...

Kodla Büyü

aytduman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
geri ödeme yapmaya başlicam,sürekli ertelemekten uyku uyuyamıyordum,asıl sorum şu öğrenim kredisi geri ödemesi için havale ya da eft yapmak istiyorum iban,banka bilgisi verebilecek var mı?

Bana en çok 4 yıl alıp 2 yılda faiziyle ödemek zor geliyordu. 3 Ayda bir maaşın yarısını veriyorduk ilk mesleğe başladığımızda :?

İlginç. Herkesin hesabı ayrı değil mi? Yatıracağınız bankaya gidip sorun bence hesap numarasını, sonrada kendi bankanıza gidip otomatik ödeme talimatı verin derim.

Hocam internetten eft yoluyla ödeme yapılamıyordu 2 sene öncesinde , şuan durumdan haberdar değilim ama.ben de siz gibi çatır çatır yiyip gezmiştim o paralarla , öderken çok zoruma gitti haraç verir gibi geldi.Allah kolaylık versin.

ziraat bankası online işlemler'den ödeniyo. eğer ziraat bankası interaktif hesabınız yoksa para yatırma bölmesi olan bir ziraat bankası bankamatiği'nden de tc kimlik no ile ödeniyor. ama iban'a eft-havale yapılıyor mu bilmiyorum.

ido1907' Alıntı:
ziraat bankası online işlemler'den ödeniyo. eğer ziraat bankası interaktif hesabınız yoksa para yatırma bölmesi olan bir ziraat bankası bankamatiği'nden de tc kimlik no ile ödeniyor. ama iban'a eft-havale yapılıyor mu bilmiyorum.
:+1: tşkler...

Ben de bu aralar aynı şeyle ilgileniyorum. Ziraat Bankası' na gittiğimde "öğrenim kredisini ATM' den yatırabilirsiniz ancak" dedi görevli ve Akbank'tan otomatik ödeme yapamıyormuşum. Ziraat'te söylediler bunu. Akbankla görüşmedim henüz. Ziraatteki hesabına online olarak yatırıp, ziraatten otomatik ödeme talimatı veriyormuşuz.

ben eylül ayında bitirdim ödemeleri. yaklaşık 8 bin :) daha önceleri şubeden ödeniyordu. bence önce bir ziraat şubesine gidip konuşun. ödemelerle ilgili bir sıkıntı olduğunda bir sürü sorun çıkarıyorlar.

guldenmy' Alıntı:
ben eylül ayında bitirdim ödemeleri. yaklaşık 8 bin :) daha önceleri şubeden ödeniyordu. bence önce bir ziraat şubesine gidip konuşun. ödemelerle ilgili bir sıkıntı olduğunda bir sürü sorun çıkarıyorlar.
hayırlı olsun,darısı başıma:)

BBNET
Geri