Öğrenim kredisi geri ödeme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hocalarım yurtkura gittiğimde aylık 190 tl diye yapılandırılmış şekilde aldım belgeyi. Ödemeye ekim ayında başlamam gerekiyordu fakat ödemedim, yani 3 aylık bir gecikme var. Bugün Ziraat Bankasına gittim, görevli -emin olmamakla birlikte- 3 aylık gecikmeden dolayı yapılandırmanın bozulmuş olabileciğini söyledi. Vergi dairesine mi gitmem gerekecek acaba bilginiz var mı? Yani yapılandırma bozulmuş mudur acaba?
Bir de bankaya otamatik ödeme ile talimat vereceğim ama ödeme makbuzlarının elimde olmasını istiyordum. Sonrasında sorun çıkma ihtimaline karşı. Siz nasıl yatırıyorsunuz?

Hocam bildiğim kadarıyla 4 taksidi üstüste ödemezsen yapılandırman bozuluyor. Ziraat bankasının internet bankacılığından ödeyebilirsiniz borcunuzu ancak dekontlarını mailinizde saklayın ileride bir sıkıntı çıkarabilirler.

Eskiden borçlanma sayfasında ödemeniz gereken yeri yazıyordu, isterseniz kyk nın sayfasından bir kontrol edin.

Crespo467' Alıntı:
Eskiden borçlanma sayfasında ödemeniz gereken yeri yazıyordu, isterseniz kyk nın sayfasından bir kontrol edin.
KYK'dan kontrol ettim hocam, ilk 3 ay gecikme faizi var zaten. Teker teker ödersem 3 ayda habire faiz işlenir mi, kafam allak bullak oldu. Bankada da net bilgi vermediler. Çağrı merkezinde de sadece telesekreter çıkıyor, borçlarımı sayıyor.

amdturion' Alıntı:
http://www.egitimciyiz.com/yapilandirma-taksitimi-aksattim-ne-olacak.html/ burdaki yazı galiba sizin sorunuza cevap veriyor...
2010 mezunuyum, durumum torba kanun kapsamında oluyor mu acaba, bankadaki görevli olmadığını söyledi.

BBNET
Geri