Öğrenciye verilen tableti nasıl geri alırım.

Kodla Büyü

Eskişehirli26

Site Gezgini
Merhaba;
Bize gelen tabletlerin bazılarının kolilerinin üzerinde Öğretmen yazıyordu, tablet dağıtımı sırasında kolinin üzerinde Öğretmen yazmayan ama tabletlerin Öğretmen tableti olduğu kutuyu öğrencilere dağıttım. Şimdi ne yapmalıyım. Tabletleri geri alıp Öğrenci tableti vermek istiyorum. BTR ye yeni başladım Fatih Projesi ile yeni tanışıyorum. Daha önce Tablet Tahta falan münasebetim olmadı.
1. Tablete nasıl reset atacam(wipe) e-Tab5
2. Sistemden tablet-öğrenci eşleştirmesini nasıl kaldıracam (tabletleri yeni dağıttığım için barkodları daha göndermediğimiz için buna gerek yok mu yoksa)

1. Power + Ses Tuşları ile
2. Öğrenci tableti aktif ettiyse mdm'ye mail atıp eşleştirmenin silinmesini isteyeceksiniz, etmediyse bir şey yapmaya lüzum yok hocam.

Bence aynı hocam. Çünkü bizim öğretmenlere etab4 dağıtılmıştı. Etab5 ler geldi. Bir kutuda öğretmen diyor (10+3 tablet); fakat biz öğrencilere dağıttık. Çünkü tabletleri getiren General Mobile yetkilisi "Bu tabletler öğrencilerin. Bana verilen bu. Ben anlamam" dedi. Önceden etab4 lerde klavye farkı vardı.. Bu yenilerde bir fark göremedim.

etab 4 lerde bir fark yoktu. etab 5 lerde yazılım farkı var. öğretmen tabletlerinde google play store google chrome falan var ama öğrencilerinkinde yok. bi de sınıf yönetimi programı var öğretmenlerdeki farklıdır öğrencilerinkine göre

karekedi' Alıntı:
etab 4 lerde bir fark yoktu. etab 5 lerde yazılım farkı var. öğretmen tabletlerinde google play store google chrome falan var ama öğrencilerinkinde yok. bi de sınıf yönetimi programı var öğretmenlerdeki farklıdır öğrencilerinkine göre

bencede...

Eskişehirli26' Alıntı:
Aynı değil Öğretmen tabletleri kısıtsız.
hocam tutanak tut, öğretmen tableti sehven öğrenciye verilmiştir diye. müdür de imzalasın. kurum mail adresinden mdm@eba.gov.tr ye mail at. aktivasyon kaldırılır. öğrenciye baska tablet verirsin. tabletide bir öğretmene aktivasyon kalkmadan olmaz.

e-tab 5 öğretmen tableti kısıtlı değil. facebook vs açık. google playstore öğrencide yok öğretmende var.

BBNET
Geri