Öğrencim vefat etti :(

Kodla Büyü

coolbilgisayarci

Aktif Üye
bugün 9.sınıf öğrencim babasından izinsiz arabasını almış ve 4 arkadaşınıda alıp hız yapınca, kamyonun dibine girmiş ve hepsi hakkın rahmetine kavuştu. Pırlanta gibi bir çocuktu :( iki ay önce şiir yarışması için sunu hazırlamasına yardım etmiş ve şiiri güzel okuması için çalışma yapmıştım, şimdi düşünüyorumda ne kadar küçük şeyleri büyütüyoruz gözümüzde şu boş dünyada..

allah rahmet eylesin hocam zor bi durum geçen günde gene trafik kazası ile bizde öğrencimizi kaybettik.Çok zor bi durum özellikle aileleri için :(

Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun inşallah. Allah ailesine ve size sabır versin.
Ölümün ne zaman bizi yakalayacağı belli olmuyor malesef

akşam haberlerinde izlediğim haber buydu galiba. 5 tane 16 yaşında genç vefat etmiş kazada. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet etsin, öncelikle ailesinin ve sizin başınız sağolsun hocam.

9,5 ay önce bir öğrencimi kaybettim bende. ailesinde problemleri olan, gelip benimle dertleşen bir öğrencimdi. birşeyler paylaştığınızda acısı daha da artıyor, ve kalıcı oluyor.
sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabrını verir inşallah

Allah rahmet eylesin, mekanlarını cennet etsin..
Ben de 1 nisan da öğrencimi kaybetmiştim, sınav sabahı. Gerçekten çok acı. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin..

BBNET
Geri