aynısı yapıyorum sınıfta nasıl alınacağını anlatıp evde yapmalarını istiyorum. yapan 1-2 kişi.ben de bu yıl kısaca nasıl alınacağını anlattım, ödev olarak evde e-posta açıp bana göndermelerini istedim.
Bu hafta ben de denedim ikide bir service temporarly unavailable hatası verip duruyor. outlook kullanarak evden açın dedim çoğuna sınıfta giriş yaparken hesabınız kilitlendi uyarısı veriyor. çözümsüz kaldım şu anda.mail.com.tr kullanıyorum hocam. Hem basit hem de kullanışlı. MEB'in internetinde de çalışıyor.
outlooktan mail açtırdım hocam ama derse geldiğimizde maillerinize girin bakalım dediğimde sınıfın yarısının hesabını kilitledi. telefon numarası girin oraya kod göndereceğiz uyarısı geldi. aynı anda girmeye çalıştığımız için oldu sanırım ama can sıkıcı bir durum oluştu yani.outlook da doğrulama kodu yok neden başka maillerle uğraşıyorsunuz
anladım hocam başıma gelmemişti hiç o şekildeoutlooktan mail açtırdım hocam ama derse geldiğimizde maillerinize girin bakalım dediğimde sınıfın yarısının hesabını kilitledi. telefon numarası girin oraya kod göndereceğiz uyarısı geldi. aynı anda girmeye çalıştığımız için oldu sanırım ama can sıkıcı bir durum oluştu yani.
istiyor hocamBireysel E-Posta Hizmeti | YaaniMail
YaaniMail ile güvenli, reklamsız ve yerli e-posta deneyimi yaşayın. Verileriniz Türkiye’de güvende, gizliliğiniz ön planda. Hemen ücretsiz kaydolun!www.yaanimail.com
Telefon istemiyor gibi