Öğrencilere anlatmak lazım:ASP.NET Master Pages

Kodla Büyü

Özgür Hoca

Aktif Üye
Bu hafta Web Tasarımı ve Programlama dersinde ASP.NET'teki Master Pages konusunu işleyeceğim. Bildiğim kadarıyla çoğu önemli konu gibi bu da modüllerde yer almayan bir konu. Ama mutlaka öğrencilere anlatılması gerektiğine inanıyorum. Web sitemde konuyla ilgili bir ders hazırladım.
http://ozguryaman.net/master-page-kullanimi.html
Umarım faydası dokunur.

Çalışmalarınızı takip ediyorum hocam, gayet anlaşılır ve ihtiyaç duyduğum örnekler veriyorsunuz :alkis:

subversaa hocam;
İlginize teşekkür ederim sağolun.

Muratturk hocam;
Ben evde ve okulda 2008 kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla 2005'te de Master Page desteği var. Add New Item penceresinde görebilirsiniz.

özgür hocam hallettim tel,şekkür ederim,
bu arada caparsonun selamı var sana :) tanır beni dedi
yakında gelecekmiş forma geri

hocam özür fatihleri karıştırmış :)

hocam bide şu vb.net vb scrip de veritabanı anlatsan çok memnun olcam

vb script kaynak bulamıyorum da pek

Özgür hocam, teşekkürler. Ben de haftaya bu konuyu anlatayım diyordum. Güzel bir kaynak oldu benim için.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

muratturk' Alıntı:
hocam bide şu vb.net vb scrip de veritabanı anlatsan çok memnun olcam
vb script kaynak bulamıyorum da pek
Hocam özellikle ASP.NET konusunda anlattığım her konuyu siteye eklemeye çalışıyorum. Hem öğrencilerim bakıp tekrar etsin, hem de sizin gibi ilgilenenlere yardımcı olsun diye. 11'lerde yaptığım bir plan var. Buna göre veritabanı bu hafta Master Pages, haftaya sınav, öbür hafta Validation Controls. Kalan bütün haftalarda da SQL'den başlamak üzere veritabanı anlatmayı düşünüyorum. Umarım zamanı geldiğinde bunları siteye de ekleyebilirim. İlginize teşekkür ederim.

BBNET
Geri