Arkadaşlar BT Sınıfında geçmişte kullandığım Mail servisi(Yandex) artık E-Posta hesabına kaydolurken ya da E-Posta servisiyle gün içinde sıkça posta gönderirken farklı sıkıntılar çıkarmaya başladı. Son 3 yıldır Yandex'i, Disk hizmetiyle birlikte anlatıyordum. Hem Spam olarak algılanmamak hem de E-Posta kaydı sırasında sıkıntı yaşamamak için birkaç konuda görüşlerinize ihtiyacım var. 10-15 öğrenci sonrasında hem Kaydolurken hem de E-Postaları gönderirken sorun yaşıyoruz. Evdeki bilgisayarlarından dahi gönderimde sıkıntılar yaşanıyor :
* Kayıt sırasında öğrenciden yalnızca Temel Bilgilerini isteyen,
* Herhangi bir Onay aşaması olmayan (Telefon ya da başka bir E-Posta onayı),
* BT Sınıfı gibi aynı mekanda çok sık posta gönderdiğimizde spam davranışı olarak algılamayan hangi E-Posta servisini tavsiye edersiniz.
Ayrıca kullanım sırasında Spam olarak algılanmamak için uyguladığınız yöntemler var mı ? Ben yalnızca dosya yüklemesi gerektiren ödevler için hazırladığım Öğrenme sayfasını kullanmalarını istiyorum(EKTE) Zaman zaman İletişim kurmamız gerektiği için ve Kazanım olarak önemsediğim için de E-Posta'ya değiniyorum. Ancak alması bir dert, kullanması ise başka... Özellikle Spam konusunda tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum...
NOT: Kurumsal ve benim işlemlerini yürütmemi gerektirecek Google Classroom benzeri bir sistemi kullanmıyorum.
* Kayıt sırasında öğrenciden yalnızca Temel Bilgilerini isteyen,
* Herhangi bir Onay aşaması olmayan (Telefon ya da başka bir E-Posta onayı),
* BT Sınıfı gibi aynı mekanda çok sık posta gönderdiğimizde spam davranışı olarak algılamayan hangi E-Posta servisini tavsiye edersiniz.
Ayrıca kullanım sırasında Spam olarak algılanmamak için uyguladığınız yöntemler var mı ? Ben yalnızca dosya yüklemesi gerektiren ödevler için hazırladığım Öğrenme sayfasını kullanmalarını istiyorum(EKTE) Zaman zaman İletişim kurmamız gerektiği için ve Kazanım olarak önemsediğim için de E-Posta'ya değiniyorum. Ancak alması bir dert, kullanması ise başka... Özellikle Spam konusunda tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum...
NOT: Kurumsal ve benim işlemlerini yürütmemi gerektirecek Google Classroom benzeri bir sistemi kullanmıyorum.