Öğrenciler için 1 yıl ücretsiz olan Google AI Pro, öğretmen ve akademisyenlere de ücretsiz

Kodla Büyü
Ogretmenler icin nasil oluyor
Normal students girişinden girin. Bilgileri doldurun. İleri deyince akademik giriş sayfasına yönlendirecek o sayfayı kapatın. Önceki sayfada belge doğrulama gelecek. Oraya e devletten indirdiğiniz mezuniyet belgesini ekleyin. Biraz bekleyin doğrulandı deyip başvuru işlemine geçecek. Sanal kart ekleyin bir yıl ücretsiz kullanın. YouTube premium kullanıyorsanız dikkat edin onda kayıtlı kartınızı ekliyor yeni kart ekle deyin seneye 700 lira gitmesin

bunu yapabilen var mı? mezuniyet belgemi yükledim ama olmadı bir yıl önce mezun olma durumu şartı vs mi var? Kimileri de öğretmenlere olmadığını söylüyor . Eski mezun olup herhangi bir aöf de kaydı olmayan bir öğretmenimiz yalnızca öğretmenlik belgesiyle üye olmayı başarabildi mi acaba? :)

bunu yapabilen var mı? mezuniyet belgemi yükledim ama olmadı bir yıl önce mezun olma durumu şartı vs mi var? Kimileri de öğretmenlere olmadığını söylüyor . Eski mezun olup herhangi bir aöf de kaydı olmayan bir öğretmenimiz yalnızca öğretmenlik belgesiyle üye olmayı başarabildi mi acaba? :)
Hocam ben 22 yıl önce mezun oldum. Benim daha önce hiç gemini üyeliğim yoktu. Belki ondan olmuştur. Hemen onay geldi yukarıda yazdım

Öğretmenim görseldeki gibi Veo ile video üret seçeneği seçilip yapılıyor. Türkçe konuşması için Türkçe konuşacağı kısımları çift tırnak (") içinde yazdırın. Promtun daha verimli olması için öncesinde geminiye ne yapacağınızı tarif edin ve bu konuda veo ile video üretmek istiyorum. Bunun için bir promt oluştur diyerek promtu oluşturun. Sonrasında o promt ile video oluşturun.

Ekli dosyalar

• gemini.webp
    gemini.webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 22
Bu arada sadece üniversite öğrencilerine, öğretmenlere akademisyenlere değil aslında tüm üniversite mezunlarına Google bu üyeliği 1 yıllığına ücretsiz veriyor. Yani şuan esnaf dahi olsanız üniversite mezuniyet belgenizle 1 yıllık ücretsiz üyelik sağlayabilirsiniz.

Bu video örneğin 2 videonun birleşimi. Karakter tutarlılığını sağlamak için önce bir karakter ürettirdim. 1. videoyu ürettikten sonra 2. videoyu ayrıca üretip 2sini birleştirdim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Video 2025-10-14 saat 22.16.12_0ae7b205.mp4
    3.9 MB
ilksms
Geri