Normal students girişinden girin. Bilgileri doldurun. İleri deyince akademik giriş sayfasına yönlendirecek o sayfayı kapatın. Önceki sayfada belge doğrulama gelecek. Oraya e devletten indirdiğiniz mezuniyet belgesini ekleyin. Biraz bekleyin doğrulandı deyip başvuru işlemine geçecek. Sanal kart ekleyin bir yıl ücretsiz kullanın. YouTube premium kullanıyorsanız dikkat edin onda kayıtlı kartınızı ekliyor yeni kart ekle deyin seneye 700 lira gitmesinOgretmenler icin nasil oluyor
Hocam shereid hedabına gönderiyor mwzuniyet belgemi yükledim ama Şimdilik ses yokgemini.google/students adresinde e-devletten indireceğiniz mezuniyet belgesiyle ve gmail hesabınızla 1 yıl ücretsiz Google AI Pro kullanabilirsiniz.
Hocam ben 22 yıl önce mezun oldum. Benim daha önce hiç gemini üyeliğim yoktu. Belki ondan olmuştur. Hemen onay geldi yukarıda yazdımbunu yapabilen var mı? mezuniyet belgemi yükledim ama olmadı bir yıl önce mezun olma durumu şartı vs mi var? Kimileri de öğretmenlere olmadığını söylüyor . Eski mezun olup herhangi bir aöf de kaydı olmayan bir öğretmenimiz yalnızca öğretmenlik belgesiyle üye olmayı başarabildi mi acaba?![]()
Bari bende sorayım hocam veo3 uygulaması nerede ben video oluştur ile yaptım Türkçe hiç içerik oluşturamadı hem İngilizce oldu hem çok amatör yaptıGoogle ve yapay zeka ne kadar güvenilirse o kadar. Ben üye oldum. Veo3 ile ilk denememi yaptım.