her_dem' Alıntı:iyi oldu bak bizimkilerde yapsınlar
technolog' Alıntı:Nasıl yapılıyor hocam anlatsanıza :mrgreen:
marmarabote' Alıntı:bırakın yapsınlar :lol: bizimkileri ingilizce öğretmeni daha bir kez laba bile getirmedi... :!: ben programı kurdum güncelledim sınıf listelerini oluşturdum öğrencilere şifrelerini vs. dağıttım. ama boşa uğraşmışım...
die4you' Alıntı:Programı ben kullandım gerçekten işe yarayışlı bir program belki antivirüs programınız virüz olarak görebilir ama virüs değil.. Özellikle facede buble island uygulamasında arasıra kullanıyorumm))
marmarabote' Alıntı:bırakın yapsınlar :lol: bizimkileri ingilizce öğretmeni daha bir kez laba bile getirmedi... :!: ben programı kurdum güncelledim sınıf listelerini oluşturdum öğrencilere şifrelerini vs. dağıttım. ama boşa uğraşmışım..
mmercan' Alıntı:Dyned çıktı çıkalı bt sınıfı mahvoldu.Bize de öğretseler de şu ingilizce öğretmenlerinden kurtulsak
lazanya' Alıntı:marmarabote' Alıntı:bırakın yapsınlar :lol: bizimkileri ingilizce öğretmeni daha bir kez laba bile getirmedi... :!: ben programı kurdum güncelledim sınıf listelerini oluşturdum öğrencilere şifrelerini vs. dağıttım. ama boşa uğraşmışım..
mmercan' Alıntı:Dyned çıktı çıkalı bt sınıfı mahvoldu.Bize de öğretseler de şu ingilizce öğretmenlerinden kurtulsak
habire saldırın ingilizce öğretmenlerine, iyi bir halt olsa kullanırdık dynedi. şu anki haliyle vakit kaybı. öğrenciyi getirsek suç getirmesek suç lab a. biriniz gelmesin istiyor, diğeriniz herşey hazır gelmiyorlar diye şikayet ediyor.
eses' Alıntı:lazanya' Alıntı:marmarabote' Alıntı:bırakın yapsınlar :lol: bizimkileri ingilizce öğretmeni daha bir kez laba bile getirmedi... :!: ben programı kurdum güncelledim sınıf listelerini oluşturdum öğrencilere şifrelerini vs. dağıttım. ama boşa uğraşmışım..
habire saldırın ingilizce öğretmenlerine, iyi bir halt olsa kullanırdık dynedi. şu anki haliyle vakit kaybı. öğrenciyi getirsek suç getirmesek suç lab a. biriniz gelmesin istiyor, diğeriniz herşey hazır gelmiyorlar diye şikayet ediyor.
ingilizce öğretmenleri dışarı..ne işi var burda diğer branş öğretmenlerinin anlamıyorum.eskiden bu siteye davet yoluyla üye oluyorduk şimdi çapulcular da girebiliyor..