Öğrenci tabletlerinin sei numarası nerde

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar tabletleri dağıttıktan 3 hafta sonra tutanak tutulması için yazı geldi. Öğretmen tabletlerinde kutularda seri no yazıyor, kutusunu atanlarınkini de klavyelerin arkasında aynı seri no yazıyor. ordan bulduk yazdık tutanakları. Ama öğrencilerde kutu üzerinde seri no yazmıyor, klavye de yok zaten. NApıcam ben şimdi..

ögretmenler de hem seri no vardı hemde barkot
öğrenci kutularından sadece barkot no çıktı

biz gelen öğrenci abetlerinde de yok seri no. Fazladan gelen barkod etiketlerni yapıştırdım ben de

ya bizim de kutuların içinde fazladan birer barkod vardı. Ama ben almadım. Ne yapsam bilemedim şimdi.. Bunda bence benim hatam yok. Yani baştan gönderselerdi bu yazıyı bizde ona göre yapsaydık. Bi de bizim idareciler bu yıl yeni geldiler okulumuza. Geçen yılki okullarında da tablet dağıtmışlar.. Hiç tutanaktan bahseden olmadı..

ben kutulardan çıkan barkotları teslim ederken hazırladığım listede bir sütun açtım oraya yapıştırdım

barkotları not edin diye geçen gün bizim ilçeye yazı gelmiş ben yazıdan önce hazırladığım listeye yapıştırdım öyle teslim ettim öğrenciye

fazladan olan barkot bvarsa bir manası vardır dedim önceden açıklamasalar zaten ama o barkotlar işe yarayacaktır

mrb hocam tablet.eba.gov.tr adresinden tüm tablet ve seri nolarına erişebiliyorsunuz.ben sınıf sınıf ordan aldım. hatta geçen senekilerde var. yalnız bu adresde yer alan seri nolar biraz farklı. 5 bölümden oluşan aralarında - işareti olan bir numara. ben biraz terettüt ettim acaba bumu diye ama sistemde direk tablet seri no diye yazıyo. ben de onları kullandım

hocam tablet.eba.gov.tr nin şifresini nerden aldınız. İl koordinatörünü aradık pybs şifresini veriyor. tablet.ebaya ulaşamadık

tablet.eba şifresi bizde de yok bi tek pybs şifresi var. Ordan da hiç bir bilgiye ulaşamaıyoruz.

Arıza kaydı için sisteme giriş yaparken seri numarası için ilçe ile görüştüğümde bana barkod numaralarının seri numarası olduğu söylendi hocam. O şekilde girdik sistem de kabul etti.. Sanırım barkod no=Seri no

nese1982' Alıntı:
hocam tablet.eba.gov.tr 'e mebbis şifresi ile giriş yapılıyor.

Neşe Hocam Çalışmıyor. Mebbisle giremedim ben başka bir problem mi var acaba?

Birde arkadaşlar forumdaki teslim tutanakları birbirinden farklı bize ilden gönderilende iletişim adresi, Klavye seri no vb bilgilerinde olmasını istemişler.

Bunun yanında GM tabletleri açan bir arakadaşımız net olarak söylesin Öğrenci yada öğretmen Tabletleri üzerinde hangi seri no lar var tutanaklara ona göre bölüm açalım farklı farklı söylemler olmuş

Barkod no / seri no aynı mı? Barkod kutu ile ilgilidir Seri no içindeki cihazla ilgilidir gibime geliyor bir yanlışlık olmasın sonra.

hocam ben açıklık getireyim konuya öğretmenler için gelende 2 seri no var sn: ile başlayan klavyenin seri nosu barkod dediğiniz ise tabletin seri nosu. o yüzden öğrencilerin kutularından sn: ile başlayan seri no çıkmaz bilgi kesindir. tesli tutanağının alındığı ekranda geri butonuna iki defa basarsanız görürsünüz

arkadaşlar idarecimiz mebbis şifresiyle giriyor. defalarca da giriş yaptık hocalarım. yalnız biz geçen yıl vestel tabletler geldiğinde o sayafayı çok kullanmıştık. geçen bi girdik yeni tablet bilgilerine de o sayfadan ulaşabildik.

hocalarım tablet.eba.gov.tr adresi pilot okul uygulamalarında kullanılan bir adresti. Bu sene dağıtılan tabletlerle alakalı tüm işlemler pybs.eba.gov.tr adresinden yapılacaktır. eğer şifreniz yoksa ilçe bt koordinatörü ile iletişime geçiniz...

BBNET
Geri