Öğrenci Tabletlerinde Bluetooth ile mesajlaşmak mümkün!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ikuru

Aktif Üye
Arkadaşlar, öğrencilere dağıtılan tabletlerde öğrencilerden birbirleri ile kolayca-ücretsiz -internetsiz mesajlaşmalarını sağlayan bir android program geliştirdim.
Eksiklikleri var ama olsun. 2 öğrencinin tabletlerinin bluetoothlarını açarak etkileştirmeleri sayesinde bu programı kurarak mesajlaşmasına imkan tanıması şimdilik yeterli..

Google Play'de yandaki linkten indirip kurabilirsiniz, Buyrun Fatih Projesi'nde Tabletler Arası Mesajlaşma

Ekli dosyalar

• Başlıksız-1.jpg
    Başlıksız-1.jpg
    34.2 KB · Görüntüleme: 1,101
  • screen2.png
    screen2.png
    12.1 KB · Görüntüleme: 1,101
programın amacını anlayamadım derstede rahatça konuşurlar o zaman.aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam öncelikle emeğinizi tebrik ediyorum...Ama böyle programların öğrencilere zarar vereceğini düşünüyorum..Yinede emeğine sağlık

Öğrenciler kötü yönde kullanmak istesede bence güzel çalışma. Ağ desteğide gelirse süper olur. :)

öğrencileri dersten uzaklaştıracak değil derse teşvik edecek çalışmalar yapılsa vatana millete daha hayırlı olur...

bu çalışmayı şahsen desteklemiyorum..tabletleri dağıtılmayan okullar şu an bizi anlamayabilir ama tablet dağııtılan okullarda bütün öğretmenler yakınıyor tabletlerden başka bişeye bakmyor çocuklar diye.internet yokken bu böyle.bi de internet kullanmaya başlarlarsa siz düşünün.Ders kitaplarını bile tam indiremiyorken mesajlaşmak neyin nesidir yahu?!

Hocam bize tabletler geldi ve bluetoothda herhangi bir kısıtlama yok. Öğrenciler apk dosyası hariç tüm dosyaları gönderip alabiliyorlar. Gm e tab 4 tabletlerimiz

Arkadaşlar endişelerinizi anlıyorum, bu konuda haklısınızda... Benimkisi bi hobi işte, bazılarına göre yararlı, bazılarına göre zararlı...

BBNET
Geri