Öğrenci ile aynı tablet , Öğretmene HAKARETTİR !

Kodla Büyü

havefun

Üye
Öğrenci ile aynı kısıtlamalara sahip bir tableti hangi akıl la insafla mantıkla öğretmene verirler.

Öğremende mi youtube facebook a girmesin.Ona da mı zararlı içeriklerden korumaya muhtaç insan muamelesi yapıyorsun.Aynı sistem için de naSıl olur da hangi mantıklı es dosya yöneticimi office programı mı yada evrak atamadığım usb kilidini çalıştırırsın.

BU HAKARET .KÜÇÜK DÜŞÜRME DEĞİL DE NE?? :x

hocam sen öğretmen tabletlerinin öğretmen arkadaşların çocuklarının elinde atari niyetine kullanıldığının farkında değilsin galiba.. bırak kısıtlamayı ben tablete tamamen karşıyım..

havefun' Alıntı:
Öğrenci ile aynı kısıtlamalara sahip bir tableti hangi akıl la insafla mantıkla öğretmene verirler.

Öğremende mi youtube facebook a girmesin.Ona da mı zararlı içeriklerden korumaya muhtaç insan muamelesi yapıyorsun.Aynı sistem için de naSıl olur da hangi mantıklı es dosya yöneticimi office programı mı yada evrak atamadığım usb kilidini çalıştırırsın.

Önce öyle bi hisse kapiliyor insan sonra koyveriyor :| alisiyor yani insan nasıl olsa bu memlekette yol yapılıyor ya önemli değil çokta gerisi :)

Bize hala vermediler, yeterki versinler. Ben öğrencinin tabletinden daha kötüsüne de razıyım. :lol:

Hocam takılmak için yazdığınızı düşünüyorum sayın hocam,
hocam git çarsıya yada gir internete diediğin ürünü ucuza sahip ol benim devletin verdiği tabletleri çay tabağı olarak kullanasım bile geldi ki kimi zaman yapmısımdır :D
ne gerek var bunlarla ugrasmaya elınızden gelıyorsa almayı bıle reddedın basınıza bela öğrenciye hedayeee öğretmene zimmetli ba baa baa baaa , olaya bak sen altın sanki namussuz

havefun' Alıntı:

..
- öğrenci ile aynı eğitim materyallerini kullanmayacakmısnız ?
- bu tableletler "EĞİTİM" için ve "EĞİTİM ORTAMINDA" kullanmak için değilmi.
- okuldaki projeksiyonu da söküp eve götürüyormusunuz ?

özel işlerinizi halletmek istiyorsanız verin parasını kendinize tablet alın...
ya da "BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ" değil misiniz !!! google a yazsanız bile size nasıl kırıldığını gösteren bir sürü döküman var. rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kendiniz kıramıyorsanız söyleyin o küçük gördüğünüz öğrencilere onlar size kırıp getirir...
..

Arkadaşlar kıytırık tabletler için tartışmaya luzum yok. Bu tabletlerin eğitim adı altında kimlere rant sağlandığı ve ayrıca oy için verildiği de malumunuz...

talp' Alıntı:
Arkadaşlar kıytırık tabletler için tartışmaya luzum yok. Bu tabletlerin eğitim adı altında kimlere rant sağlandığı ve ayrıca oy için verildiği de malumunuz...

Birbirimizi yemeyelim hükümete giydirelim yeter mi diyosun :) bu mantıkla yapılan her hizmet rant çıkar amaçlı yapılıyor demektir. En iyi hükümetler de birşey yapmayıp yatan hükümetlerdir :)

hocam bence bu kadar abartılacak birşey değil bu sonuçta o size eğitim ortamında kullanılsın diye verilmiş birşeyki zaten okulun internetinde youtube facebook gibi sayfalara girmek için kırk takla atıoruz girene kadar oda size okulda kullanasınız diye verilmiş

buzkırıcı hocam, skyproxy diye bi program bulamadım.. ulaşacağım düzgün bir yöntem var mı.. tableti kırmak istemiyorum, youtube lazım.. neyse gelelim tablet konusuna.. bu tabletlerle kim ne zaman ders işlemiş, kim dersinde verimli kullanmış? beden eğitimi öğretmeni mi? felsefe öğretmeni mi.. ne demek okul ortamında.. kime sorduysam nerde tabletin diye hocam evde çocuklar oyun oynuyor cevabını alıyorum.. kabul etmek gerekirse bu ölü doğmuş bi yatırımdı.. zaten öğrencilerin elinde son model akıllı telefon ve açık internet paketleri var..bu verdikleri tablet amacına uygun kullanılmıyor. her ay onlarcası garantiye gidip geliyor ne eğitim öğretim ortamından bahsediyorsunuz ki?

BBNET
Geri