Öğle arası labda durarak önlem alınabilirmiş...

Kodla Büyü
hakanotuken' Alıntı:
Sabah 2 saat geç geliyorum öğle arası bt sınıfını açık tutup başında bekliyorum akşamda saat 3 gibi gidiyorum. 10-15 arası çalışıyorum öğle molası kullanmıyorum.
hocam çalışma saatimiz aynıymış ben 9 gibi gidiyorum md. yrd. ooooo paşam hoşgeldin diyor. öğle arası yemek yıyorum evde 13:30 gibi geri gidiyorum akşam öğrencilere labı açıyorum 4- 4.30 gibi cıkıyorum.
ama bu arada okulda her işi yaparım.
 
hangi devlet memurunun öğlen arası hakkı yok ki bizim olmasın kardeşim saçmalamasın senin müdürün. kusura bakma hocam ama senin yaptığın da saçma. ne demek "öğrencinin de hakkı". git yemeğini ye, dön aç sınıfı hakkını öyle ver öğrencinin. neye dayanarak vicdan meselesi yaptın bilmem ama çok komik bir neden olmalı bence. eğer sana göre öğrencinin hakkıysa senin öğlen aran o zaman beklemen gerektiği de o derece tartışmasızdır. (BENCE...!) :) sert eleştirdim belki ama lütfen o kadar da ezdirmeyin zümremizi :)
 
öğle arası ne kadarsa / 2 = çocuklar tamam hadi çıkıyoruz.
 
Yok arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım. Ben açarım öğle arası ama başında da durmam demek istedim. Girsinler çıksınlar benim için problem değil. O laboratuarlar kurulduysa kullanılacak. Çocuk oyun da oynayacak gerekirse araştırma da yapacak ama kullanacak. Gerekirse bozulacak o bilgisayarlar. Bozulmaması gerekiyorsa örtü alırsın üstlerine kapıya da kilit vurursun. Ben açarım ama bana başında durun denmesi koyuyo.
 
Geri
Üst