Laf cambazlığı yapmanın lüzumu yok açık açık istiyorsunuz ki ben doğunun çilesini çektim onlarda çeksin. Devlet devlet olsa zorunlu rotasyon yapmak yerine bölge bölge maaslari farklı versin isteyen gitsin yapsın. Ben mardinde çalıştım Allah eşimi dostumu ne de hiç tanımadığım af ile yerinde kalmış kişileri oraya düşürsün. Bizim ülkede parayı seven adam çok maaşına ver 500 lira fazla adam koşa koşa gider zatenagd85' Alıntı:evet herkesin çoluğu var çocuğu var düzenlerini bozmalarını kimse istemez ama bende gençliğimin en güzel 4 yılını geçirdim geçiriyorumda . bu da bize haksızlık değil mi bu niye dile getirilince tepki topluyoruz arkadaşlar.
edebini takın yazdığımı iyi anla ya da tercüme edeyim zorlama kendini. çocuğu olanların düzen kurmuşların tekrar doğu hizmeti yapması haksızlık bunu kabul ediyoruz ama doğu hizmeti affıyla doğu görmeden anasının babasının dibinde öğretmenlik hayatını bitireceklere de bi el atılsın onlarda güzel yurdumuzun zahmetli bölgelerinde çalışssın dediğimizde hopladıklarını görüyoruz diyorum. bilmem anladın mı.kakababa' Alıntı:Laf cambazlığı yapmanın lüzumu yok açık açık istiyorsunuz ki ben doğunun çilesini çektim onlarda çeksin. Devlet devlet olsa zorunlu rotasyon yapmak yerine bölge bölge maaslari farklı versin isteyen gitsin yapsın. Ben mardinde çalıştım Allah eşimi dostumu ne de hiç tanımadığım af ile yerinde kalmış kişileri oraya düşürsün. Bizim ülkede parayı seven adam çok maaşına ver 500 lira fazla adam koşa koşa gider zatenagd85' Alıntı:evet herkesin çoluğu var çocuğu var düzenlerini bozmalarını kimse istemez ama bende gençliğimin en güzel 4 yılını geçirdim geçiriyorumda . bu da bize haksızlık değil mi bu niye dile getirilince tepki topluyoruz arkadaşlar.
Bu arkadaş noktayı koymuş, neyi tartışıyorsunuzki :mrgreen:61>34' Alıntı:arkadaş okulda 1-2 tane müdür ve yardımcısına rotasyon yapana kadar (ki 8 yılda 1) anaları ağlıyo 810 bin tane öğretemene bu çalışmayı düzgün bi şekilde akatarabilecek bürokratlar, helede MEB'da yoktur.. il içi ildışı atamaları için bile milleti kanser ediyorlar, becerebilirlerse ellerini öper helal olsun der gider 3-4 yıl çalışır gelirim.. :wink:
:++: Aynen katılıyorum.ozilogic' Alıntı:Ben gitmem arkadaş 5 yıl çalıştım geldim. Sen önce doğuya gitmeyenleri affet sonrada deki vay efendim doğuda öğretmen durmuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Gitmeyenler gitsin kardeşim. İsim verip rencide etmek istemiyorum ama tanıdığım bir sürü arkadaşım var doğuya turistik geziye bile gitmeyen...![]()
:+1:ozilogic' Alıntı:Kimsenin kötülüğünü istemiyoruz ki hocam nerden çıkardınız bunu. Herkesin kendine göre düzeni vardır. Ben düzenimi bozup gitmişsin doğu görevi için bir başkası da düzenini bozmadan afolunduysa burada bir haksızlık yokmudur? Ben bu haksızlığı dile getiriyorum sadece... Af olunan arkadaşında suçu yok affedenler suçlu tabiki...kakababa' Alıntı:O gitsin bu gitsin diyenler ben yaptım oda yapsın diyenler türemiş yine. Arkadaş bende mardinde çalıştım ama niye insanların kötülüğünü istiyorsunuz onu anlamıyorum. Adamın çocuğu vardır yeni düzeni vardır ne istiyorsunuz insanlardan. Yap maaşlarına 500 lira zam doğuya gidecek olanlara bak bakalım açık kalıyor mu
Aynen benimde gençliğimin 5 yılı -27 derecelerde dağ başlarında geçti. 2 öğretmenli okulda, hafta da bir medeniyet görüyorduk ilçeye inince.. Gitmeyenler önce gitsin görsün doğuyu.. Bize yepılan haksızlık olmuyormu.agd85' Alıntı:evet herkesin çoluğu var çocuğu var düzenlerini bozmalarını kimse istemez ama bende gençliğimin en güzel 4 yılını geçirdim geçiriyorumda . bu da bize haksızlık değil mi bu niye dile getirilince tepki topluyoruz arkadaşlar.
:++: :++: :++:agd85' Alıntı:edebini takın yazdığımı iyi anla ya da tercüme edeyim zorlama kendini. çocuğu olanların düzen kurmuşların tekrar doğu hizmeti yapması haksızlık bunu kabul ediyoruz ama doğu hizmeti affıyla doğu görmeden anasının babasının dibinde öğretmenlik hayatını bitireceklere de bi el atılsın onlarda güzel yurdumuzun zahmetli bölgelerinde çalışssın dediğimizde hopladıklarını görüyoruz diyorum. bilmem anladın mı.kakababa' Alıntı:Laf cambazlığı yapmanın lüzumu yok açık açık istiyorsunuz ki ben doğunun çilesini çektim onlarda çeksin. Devlet devlet olsa zorunlu rotasyon yapmak yerine bölge bölge maaslari farklı versin isteyen gitsin yapsın. Ben mardinde çalıştım Allah eşimi dostumu ne de hiç tanımadığım af ile yerinde kalmış kişileri oraya düşürsün. Bizim ülkede parayı seven adam çok maaşına ver 500 lira fazla adam koşa koşa gider zatenagd85' Alıntı:evet herkesin çoluğu var çocuğu var düzenlerini bozmalarını kimse istemez ama bende gençliğimin en güzel 4 yılını geçirdim geçiriyorumda . bu da bize haksızlık değil mi bu niye dile getirilince tepki topluyoruz arkadaşlar.
:+1:bilgisavar_38' Alıntı:Gençliğimin 5 yılı doğuda geçti. Tam tayin isteyecem doğu affı getirdiler. fazladan boş kadro olmadığı için2 sene daha kaldım. Toplamda 7 senem geçti doğuda.
Şimdi kimse laf kalabalığı yapmasın. Yok 500 lira fazladan verilsin herkes edebiyatına da girmesin. Ben de doğuda çalıştım hiç fazladan bir şey almadım.
Evet mantığım ben yaptım herkes yapsın. Kimsede bu yüzden eleştiri yapmasın. Her şeyden önce her uygulamada eşit olacaksın adil olacaksın.
Öncelikle affettiklerini yollayacaksın doğuya. Onlar yeterince batıda tecrübe kazanmışlardır.
:++: :++: :++: :++:bilgisavar_38' Alıntı:Gençliğimin 5 yılı doğuda geçti. Tam tayin isteyecem doğu affı getirdiler. fazladan boş kadro olmadığı için2 sene daha kaldım. Toplamda 7 senem geçti doğuda.
Şimdi kimse laf kalabalığı yapmasın. Yok 500 lira fazladan verilsin herkes edebiyatına da girmesin. Ben de doğuda çalıştım hiç fazladan bir şey almadım.
Evet mantığım ben yaptım herkes yapsın. Kimsede bu yüzden eleştiri yapmasın. Her şeyden önce her uygulamada eşit olacaksın adil olacaksın.
Öncelikle affettiklerini yollayacaksın doğuya. Onlar yeterince batıda tecrübe kazanmışlardır.
:+1: gidilecekse büyük ihtimalle de yapmayanlar gider sayın hocambilgisavar_38' Alıntı:Gençliğimin 5 yılı doğuda geçti. Tam tayin isteyecem doğu affı getirdiler. fazladan boş kadro olmadığı için2 sene daha kaldım. Toplamda 7 senem geçti doğuda.
önce şark görevini yapmayıp affedilenleri göndersinler