ÖĞRETMEN İLK ATAMA 2021

Kodla Büyü

manisa.45

Üye
Mesajlar
16
Hocalarım merhaba,
Bahçelievler-Şehit Mahir Ayabak İmam Hatip Orta Okulu
K.Çekmece-Sultan Abdülhamit İmam Hatip Orta Okulu
Arnavutköy-Necip Fazıl Kısa Kürek Orta Okulu
Arnavutköy-Osmangazi Orta Okulu
Başakşehir-Güvercintepe Orta Okulu
Bağcılar-Vakıflar Orta Okulu
Bağcılar-Hoca Ahmet Yesevi Orta Okulu
Bağcılar-Mustafa Kemal Orta Okulu
Esenyurt-Halil Fahri Orman Orta Okulu
Esenyırt-Necip Fazıl Kısa Kürek OrtaOkulu

Bilişim teknolojileri için açılan istanbuldaki okullar. Okullarda hakkında bilgisi olan bilgi verebilir mi?
 
Arnavutköy-Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu - BTR olan arkadaşım atandığı için boşalan bir okul, gayet memnundu okulundan ve öneriyordu.

Arnavutköy-Osmangazi Ortaokulu - Arnavutköy'de değil Hadımköy'de olan bir okul, etrafı Kiptaş ve Toki konutları ile çevrili düzenli bir okuldur.
 
Bir de okullardaki bilişim normu kaç saat?
Ortaokullarda bilişim dersi normu 6 saattir hocam, lakin bölge normu denen başka bir olay daha var. Kısmet olunca görev yapacağınız okulun bölge durumu nedir bilemem ama görev yaptığım ilçede 2019'da 12 saat zorunlu bilişim dersiyle norm fazlası oldum. Hayırlısı olması dileğiyle
 
hocam norm 21 saate verilir ama şu yeni bilişimle üret projesinde ders saatine bakmayacaklar diye biliyorum ben lisede çalışırken 24 saate norm fazlası olmuştum bölge normundan dolayı bölge normu işi bozuyor genelde
 
Okulların web sitesini inceleyin hocam, okulları arayıp lab var mı, ders saati ne kadar olacak, sınıf mevcudu gibi sorular sorabilirsiniz. Google maps'ten ulaşıma, mevkiye, yorumlara bakabilirsiniz. Bağcılar ve Esenyurt pek iyi yerler değiller genel olarak, yeni mesleğe başlayacak biri için özellikle. Bilişim sınıfı olmadan 50 kişilik sınıfta ders anlatmaya çalışmak hiç kolay olmuyor, hele ki öğrencilerin davranış sorunları varsa.
 
Geri
Üst