ÇORUM BTR HAKKINDA 2015

Kodla Büyü

darkle3

Aktif Üye
Arkadaşlar çorum btr de son durum nedir. Bakanlık yazısı ne zaman gelir. Bir de görevlendirme için okulun fatih projesi kapmasına olması sartı hala devam ediyor mu. Geçen sene askerdeydim basvuru yapmadım. 2 sene önce btr için fatih projesi olmayan okullarda görevlendirme yapmıyorlardı. Bu sene de aynı uygulama devam ediyor mu ? Bir de ne zaman belli olacak dersiniz hangi okulları seçebileceğimiz.

hocam geçen yıl sadece liselere yaptılar.bu yılda yakında yayınlanır.Muhtemelen sadece fatih projesi baz alınır.Lab olsada vermiyorlar...

Fatih projesi baslamis yanı akilli tahtalarin monte olmuş olması yeterli midir btr kadrosu acilmasi icin. Yardımci olursaniz sevinirim

Akıllı tahtaların olduğu okulları açmışlardı geçen yıl hocam. Bu senede aynı olur muhtemelen. Şuan için farklı bir durum gözükmüyor.

Çorum okul açılmadan yapmayacak yine galiba fatih projesi okulları dışındaki lab olsada yapmiyorlar zaten

Hocalarım çorum btr sonuçları ne zaman açıklanır. Bileniniz varsa söyleyebilir mi

Çorum BTR sonuçlandı mı? bi haberi olan var mı arkadaşlar. bana hala bir yazı gelmedi

BBNET
Geri